Винник впустив мікрофон, а Могилевська замість співу вразила публіку трусами: конфузи українських артистів

З кожним в житті траплялися такі конфузи, які хотілося б назавжди стерти з пам'яті. І зовсім неважливо, зірка ти чи ні. Різниця лише в тому, що свідками невдач знаменитостей ставали десятки тисяч інших людей. У які халепи потрапляли Наталка Могилевська, Олег Винник та інші українські артисти?

Так вже вийшло, що саме на сцені співаків і співачок найчастіше підстерігають казуси. Якраз в ті моменти, коли за кожним їхнім рухом слідкують безліч відданих фанатів.

Олег Винник

Повелитель вовчиць дає багато концертів, білети на які розходяться наче гарячі пиріжки. Армія шанувальниць виконавця з великим задоволенням спостерігає за його життям, тож коли видається можливість побачити свого кумира на власні очі, такі шанси вони не втрачають. Не можна не зазначити, що у відповідь на таку любов до себе Олег Винник завжди викладається на виступах на всі 100 відсотків, але і на його пам’яті є халепа, яку неможливо забути.

Одного разу артист промахнувся, коли мав вставити мікрофон у стійку. Той впав і покотився подалі, тож Олегу довелося все кинути та побігти за ним вслід.

Олег Винник
Олег Винник на сцені

Дзідзьо

У Михайла Хоми протилежна ситуація з мікрофоном – він навпаки врятував його від сорому. Раніше співак носив накладні вуса та бороду. Так на одному з виступів вони відклеїлися, і саме мікрофон допоміг Дзідзьо притримувати штучну рослинність. З тих пір зірка вирішив відрощувати своє.

Борода Дзідзьо
Борода Дзідзьо

Наталія Могилевська

На концерті до Дня незалежності України у 2020 році Наталія Могилевська не вгадала з сукнею, яку так роздмухував вітер, що час від часу захоплені глядачі могли спостерігати одну зайву деталь для сторонніх очей – нижню білизну. Добре, що все хоча б було в колір одне до одного.

Наталія Могилевська не вгадала з сукнею і засвітила зайве
Наталія Могилевська не вгадала з сукнею і засвітила зайве

Настя Каменських

Ще в дуеті Потап і Настя на одному з виступів співачка так енергійно танцювала, що не втрималася на ногах, підсковзнулася і впала. Репер звернув увагу на казус лише після того, як Каменських гучно зареготала.

Настя Каменських впала на сцені

А як осоромилися на сцені відомі зірки російської естради дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті