Леся Нікітюк вперше показала обранця: таємничий коханий зірки — брутальний багач з золотими ціпками на шиї

Леся Нікітюк давно приховує від публіки своїх обранців. Відома українська телеведуча жодного разу не видала ані імен, ані їхніх особистостей. Нещодавно зірка відсвяткувала свій 34-й день народження, і на честь свята показала коханого. Усі подробиці читайте в статті.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк 21 жовтня відсвяткувала свій 34-й день народження. Це прекрасний вік для жінки, коли вона вже має побудовану кар’єру, певне коло друзів та родину. Але у випадку знаменитості — з родиною не все так просто. Леся щосили намагається приховати особистість її обранця і лише натякає, що він є, а її серце не вільне.

Коханий Лесі Нікітюк

Напередодні свого дня народження Леся вирішила пригадати увесь рік і почала публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій, частина яких була зроблена за кордоном. Судячи з пояснень зірки, на курорти її возив коханий. З чого можна зробити висновок, що він далеко не бідна людина.

А на свій день народження вона влаштувала вечірку у стилі диско. На захід було запрошено багато фотографів, і навіть представників преси. Усі гості були одягнуті відповідно дрес-коду. Серед них був і обранець Лесі Іванівни. На цей раз Нікітюк зробила великий крок вперед і опублікувала світлину з коханим у власному мікроблозі.

Леся Нікітюк вперше показала обранця. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Ось тільки його обличчя вона закрила емодзі. Втім, характер взаємин з чоловіком вона підкреслила смайликом з сердечками, а її поза, яку вона прийняла для кадру також багато про що говорить.

Сподіватимемося, що зірка скоро наважиться розсекретити роман, про яких раз у раз проговорювалася перед публікою. Нагадуємо, що не так давно Леся зазначила у розмові з Поляковою, що перебуває у тривалих стосунках з невідомим.

Схожі статті