Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим: зради і обман залишилися позаду

Відома українська співачка Аліна Гросу, не дивлячись на свій молодий вік, вже була заміжня і навіть встигла розлучитися. Її надії не справдились стосунки з московським бізнесменом Олександром Комковим. Та як з'ясувалося, вони не в поганих стосунках зараз.

Розлучення Аліни Гросу та її колишнього чоловіка Олександра Комкова викликали багато питань. У першу чергу через те, що слова співачки неодноразово піддавалися сумнівам. У своїх інтерв’ю артистка розповідала, що благовірний їй зрадив з іншою жінкою, яка була набагато старша за нього і набагато заможнішою, виставивши його на публіку альфонсом.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова
Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим. Весілля пари

Також вона не приховувала того факту, що чоловік начебто зацікавився нею саме через її гроші. Мовляв, побачив коштовно шубу і не впустив можливості. При цьому своїх гріхів артистка, звісно, не озвучувала.

Аліна Гросу дійшла до примирення з Олександром Комковим

А за неї це зробив друг бізнесмена, який розповів пресі, що Аліна вже мала почуття до актора Романа Полянського, коли знаходилася у шлюбі, і взагалі, мовляв, в ній говорить образа.

За свого товариша чоловік заступився, і сказав, що той ніколи не зраджував коханій. Але виключати можливість у цій розмові ролі чоловічої солідарності не можна. За словами самого Олександра, вони з Аліною не спілкуються між собою та згоди дійшли.

Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим. Скріншот особистої сторінки колишнього чоловіка співачки

Виявляється, співачка, навіть знаходячись у стосунках з Романом Полянським підписана на свого колишнього чоловіка, а той у свою чергу на неї. Чи дійшло у цьому питанні екс-подружжя інших пунктів, і чи про говорювали вони за останні півроку після останнього інтерв’ю проблеми, які їм довелося пережити достовірно невідомо. Але як мінімум між ними відсутній конфлікт і вони мирно живуть.

Схожі статті