Вагітна Катерина Кухар в прямому ефірі зізналася, що при надії та вже приймає привітання: “Я така емоційна”

Українська прима-балерина та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар вагітна. У своєму цікавому положенні зірка сама зізналася під час 8 прямого ефіру проєкту, чим спантеличила навіть колег Влада Яму і Максима Чмерковського, а ведучий Юрій Горбунов ледь не втратив дар мови після почутого.

Катерина Кухар щаслива у шлюбі з прем’єром Національної опери України Олександром Стояновим вже більше 10 років. Пара разом виховує двох дітей – сина Тимура і дочку Анастасію. Лише найвідданіші фанати знають, що свого первістка балерина народила ще до стосунків з нинішнім чоловіком. З батьком хлопчика Катерина розійшлася ще до його народження, саме тоді вона і зустріла Олександра.

Стоянов повів себе як справжній чоловік – вагітність Кухар його зовсім не відштовхнула, тож він змалку замінив пасинку рідного тата. Пізніше від поставив перед коханою ультиматум – або вона народжує йому дитину, або вони розходяться. Справа в тому, що Катерина відкладала поповнення через страх втратити форму, а разом з тим і роботу.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми
Родина Олександра Стоянова і вагітної Катерини Кухар готується до поповнення

Кухар тоді дуже образилася на чоловіка, який згодом зробив перший крок до примирення. Стоянов запевнив дружину – дуже її кохає, тому буде з нею, навіть якщо спільних дітей у них не з’явиться. Втім, вона таки з’явилася – донечка Настя. Та схоже, родина танцюристів балету знову готується до поповнення. Про це суддя “Танців з зірками” розповіла одразу після виступу Олександри Зарицької у 8 ефірі шоу.

Ніхто з присутніх взагалі не очікував, що Катерина, окрім оцінки номеру, зробить таку важливу заяву:

“Я повірила сьогодні в історію вашого кохання. І напевно, я сьогодні така емоційна, тому що при надії”, – зізналася Кухар.

Катерина Кухар зізналася у вагітності
Катерина Кухар зізналася у вагітності

Після радісної новини в залі повисла пауза, навіть Юрій Горбунов трохи розгубився. Не зміг стримати емоцій і Влад Яма, коли почав коментувати виступ солістки гурту KAZKA, а Інстаграм вагітної Катерина Кухар вже переповнений привітаннями з цікавим положенням.

Юрій Горбунов ошелешений зізнанням Катерини Кухар у вагітності
Юрій Горбунов ошелешений зізнанням Катерини Кухар у вагітності
Вагітна Катерина Кухар приймає привітання з майбутнім поповненням
Вагітна Катерина Кухар приймає привітання з майбутнім поповненням

Схожі статті