Христина Соловій відволікає Вакарчука від нової дружини як може: показала все, що ховала під довгою сукнею

Тривалий час Христині Соловій приписували роман зі Святославом Вакарчуком. Мовляв, чого б це професійному музиканту, який досяг бажаного у кар'єрі, займатися просуванням молодої недосвідченої співачки. Вуаль таємничості покрила цей творчий тандем, а сама артистка вирішила нагадати про себе.

Вона молода та безмежно талановита. Він популярний, скритний і неймовірно мудрий. Познайомилася співачка Христина Соловій зі своїм покровителем Святославом Вакарчуком на проєкті “Голос країни”. Там норовливій дівчині довелося поборотися за тренера. Та співпраця на шоу переросла у дещо більше: фронтмен “Океану Ельзи” вирішив допомогти артистці-початківцю у створенні нового альбому.

ХрХристина Соловій відволікає Вакарчука від нової дружини

Одразу поповзли чутки про те, що у співаків – роман. Христина не приховувала: коханий, старший за неї дійсно був. Ось тільки персоналію його розкривати не поспішала. Втім, запевнила – це точно не Вакарчук. Сама ж легенда українського року тактовно відмовчувалася.

Святослав Вакарчук та Христина Соловій
Христина Соловій відволікає Вакарчука від нової дружини

Лише цього року артист розкрив всі карти свого особистого життя. З ексобраницею Лялею Фонарьовою він розлучився. Кохання не склалося. А ще у 2021 вокаліст вперше став татом. Доля подарувала йому синочка. За інформацією у ЗМІ, народила йому продюсерка, на ім’я Євгенія. Вона працює у компанії Radioactivefilms та знімає реклами та кліпи. Познайомитися та зблизитися пара могла на зйомках кліпу “В небо жене”.

Як нагадала про себе Христина Соловій?

Співачка зробила смілий крок та знялася у сміливій фотосесії, якою довела, що вона – не юна дівчинка-підліток, а справжня жінка. Чоловічий журнал “Playboy” з радістю розмістив світлини артистки.

Сама ж Христина зазначає, що не вважає свої фото безсоромними і взагалі говорить, що у неї у кадрі одягу набагато більше, ніж у деяких людей на пляжах. До хейту ставиться по-філософськи та не зважає на безпідставну критику.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.