Інтелігент-мистецтвознавець та проста жінка з провінції: як виглядають тесть Мірзояна і свекруха Матвієнко?

У зіркового подружжя Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна дуже дружна, і при цьому неімовірно різна родина. Співачка народилася у сім'ї інтелігентів з високими посадами та великими доходами, а Арсен Мірзоян родом з Житомира, і його родина ніколи не претендувала на приставку "світська".

Коли Тоня Матвієнко вперше з’явилася перед камерами, усі глядачі знали про кого йде мова. Співачка — донька великої Ніни Матвієнко та директора музею Петра Гончара. Але несподіванку вона все ж таки влаштувала: закохалася у Арсена Мірзояна та увела його з сім’ї. Чоловік залишив дружину і двох дітей, а також віддав усі свої статки та майно, щоб піти з родини і одружитися на доньці зіркового подружжя.

Тесть Арсена Мірзояна та свекруха Тоні Матвієнко

Тесть Арсена Мірзояна — Петро Гончар. Чоловік усе життя вивчає мистецтво, а також відкрив власний музей. Взаємини між чоловіками спокійні і теплі. Недарма Тоня Матвієнко з чоловіком вже багато років живуть під одним дахом з батьками співачки і навіть не збираються з’їжджати на власну квартиру.

Як виглядають тесть Арсена Мірзояна і свекруха Тоні Матвієнко. Петро Гончар

Більш того, великий відрізок часу батьки Тоні допомагали фінансово, адже Арсен прийшов у родину без копійки у кишені.

А от мама Мірзояна доволі проста жінка без претензій на світськість. Усе життя вона прожила у Запоріжжі, і засвітилася хіба що на весіллі сина, де було багато журналістів та знаменитостей. Судячи з настрою жінки, вона була не надто задоволена тим, що її спадкоємець залишив колишню і перебрався до сімейства Матвієнко.

Як виглядають тесть Арсена Мірзояна і свекруха Тоні Матвієнко

Так чи інакше, про конфлікти у великій родині нічого не чутно, тож сміливо можна робити висновок, що усі члени сім’ї живуть дружно, і ніхто нікого не ображає. Навіть екс-дружина Арсена поводить себе доволі дружно і ігнорує журналістів, які, звісно, шукають на сенсацію.

Схожі статті