Як виглядає перша дружина Сергія Притули: ефектна брюнетка затьмарила нову жінку телеведучого

Відомий український шоумен Сергій Притула не робить зі свого особистого життя велику таємницю. Зараз телеведучого щасливим робить жінка, з якою він познайомився на роботі в той момент, коли його попередній шлюб дав серйозну тріщину. А чим зараз живе та як виглядає перша дружина Притули?

Першою законною жінкою Сергія Притули стала Юлія Андрійчук. В 2008-му у пари народився хлопчик, якого вони назвали Дмитро. Їхня сімейна історія завершилася полюбовно – подружжя вирішило, що розлучення буде логічним кроком на тлі купи непорозумінь, які між ними виникли. Пара намагалася зберегти родину заради сина, однак було вже запізно.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Перша дружина Сергія Притули Юлія

За словами самого Сергія, він не зміг витримувати правильний баланс між роботою і сім’єю, що зрештою і зруйнувало шлюб. При цьому Притула і його перша дружина залишилися в чудових стосунках. Крім того, він зі своєю нинішньої коханою Катериною Сопельник спілкується з Юлією та її новим чоловіком Борисом. Йому вона народила дитину, причому Сергій підтримав колишню і попри розлучення купив їй двоярусну квартиру, щоб вона почувала себе комфортно.

Перша дружина Сергія Притули знайшла щастя з іншим чоловіком
Перша дружина Сергія Притули спілкується з його новою обраницею

Навіть син екс-подружжя був радий рішенню батьків розлучитися, про що шоумен розповідав у програмі “Зірковий шлях”:

“Дмитро мені колись сказав, що: “Коли я був маленький, ви сварилися і робили мене нещасливим. А зараз ви з мамою не живете разом, в мами є Боря, і вони щасливі, в тебе є Катя, і ви щасливі”.

Син Сергія Притули від першого шлюбу
Син Сергія Притули від першого шлюбу

До речі, з Катериною Сергій познайомився на Новому каналі – вона спочатку працювала адміністратором, потім лінійним продюсером. Про більш ніж робочі стосунки і мови не йшло, допоки шлюб з Юлією не почав розвалюватися:

“У якийсь не дуже добрий етап мого життя, коли перший шлюб тріщав по швах і мені повністю було зрозуміло, що все йде до логічного кінця, ми зблизилися”, – зізнався Притула в інтерв’ю з Машею Єфросиніною.

Сергій Притула з дітьми та новою дружиною Катериною

Згодом після одруження на Катерині Притула став батьком вдруге і втретє – дружина подарувала телеведучому донечок Соломію і Стефанію.

Схожі статті