Наречена Романа Сасанчина вперше розповіла, чи прийняли її в сім’ю батьки співака: “Не буду брехати”

19-річний переможець вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин вже заручений і готується вперше стати батьком. Молодого співака ощасливила його наречена Іванна, яка вперше розповіла, чи прийняли її в сім'ю батьки коханого, адже вона старша за нього.

Роман Сасанчин заробив прихильність аудиторії своїм талантом – він двічі перемагав в українській версії проєкту “Голос”, спочатку в дитячій, а потім і в дорослій. Саме другий тріумф кардинально змінив життя висхідної зірки – хлопець виграв квартиру в Києві та зустрів справжнє кохання, якою стала 23-річна дівчина на ім’я Іванна.

Наприкінці весни пара повідомила радісну новину про заручини, а вже влітку вони зізналися, що чекають на поповнення. Ця звістка зробила їх найщасливішими, адже, за словами Іванки, через певні проблеми з жіночим здоров’ям лікар попереджав, що завагітніти буде важко і на це може піти не один рік. Закоханим пощастило, тож вони з нетерпінням чекають на появу донечки, ім’я якої триматимуть в секреті, допоки малятко не народиться.

Наречена Романа Сасанчина вагітна
Наречена Романа Сасанчина вагітна

На подив багатьох фанатів, Роман з Іванною живуть зараз не в Києві. Молодята тимчасово перебралися в Тернопіль, а до столиці збираються повернутися, коли дитині буде 3-4 місяці, якраз до того часу в подарованій “Голосом” квартирі завершиться ремонт. Справа в тому, що Сасанчин отримав їх з голими стінами, у яких жити з комфортом неможливо.

Нещодавно в інтерв’ю для “ЖВЛ” Рома розповів про реакцію батьків на те, що вони скоро стануть бабусею і дідусем:

“Мама так зраділа була, що це просто… Каже: “Буде третя Ромашечка”. В тата трохи інакша реакція була, каже: “Ну що, молодець, сину”.

Як батьки Романа Сасанчина відреагували на те, що він скоро стане татом
Як батьки Романа Сасанчина відреагували на те, що він скоро стане татом

А тепер сама Іванка трохи відкрила завісу стосунків з майбутніми свекрухою і свекром. Так, у себе в Інстаграм-сторіз наречена Романа під час спілкування з фоловерами відповіла на питання про те, як її та його батьки відреагували на їхню різницю у віці:

“Не буду брехати, до знайомства зі мною – не дуже позитивно, бо не бачили мене і думали, що я виглядаю старою. Після знайомства все супер. А мої сказали – головне, щоб тобі було добре!”.

Наречена Романа Сасанчина розповіла, як її сприйняли його батьки
Наречена Романа Сасанчина розповіла, як її сприйняли його батьки

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.