Наречена Романа Сасанчина вперше розповіла, чи прийняли її в сім’ю батьки співака: “Не буду брехати”

19-річний переможець вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин вже заручений і готується вперше стати батьком. Молодого співака ощасливила його наречена Іванна, яка вперше розповіла, чи прийняли її в сім'ю батьки коханого, адже вона старша за нього.

Роман Сасанчин заробив прихильність аудиторії своїм талантом – він двічі перемагав в українській версії проєкту “Голос”, спочатку в дитячій, а потім і в дорослій. Саме другий тріумф кардинально змінив життя висхідної зірки – хлопець виграв квартиру в Києві та зустрів справжнє кохання, якою стала 23-річна дівчина на ім’я Іванна.

Наприкінці весни пара повідомила радісну новину про заручини, а вже влітку вони зізналися, що чекають на поповнення. Ця звістка зробила їх найщасливішими, адже, за словами Іванки, через певні проблеми з жіночим здоров’ям лікар попереджав, що завагітніти буде важко і на це може піти не один рік. Закоханим пощастило, тож вони з нетерпінням чекають на появу донечки, ім’я якої триматимуть в секреті, допоки малятко не народиться.

Наречена Романа Сасанчина вагітна
Наречена Романа Сасанчина вагітна

На подив багатьох фанатів, Роман з Іванною живуть зараз не в Києві. Молодята тимчасово перебралися в Тернопіль, а до столиці збираються повернутися, коли дитині буде 3-4 місяці, якраз до того часу в подарованій “Голосом” квартирі завершиться ремонт. Справа в тому, що Сасанчин отримав їх з голими стінами, у яких жити з комфортом неможливо.

Нещодавно в інтерв’ю для “ЖВЛ” Рома розповів про реакцію батьків на те, що вони скоро стануть бабусею і дідусем:

“Мама так зраділа була, що це просто… Каже: “Буде третя Ромашечка”. В тата трохи інакша реакція була, каже: “Ну що, молодець, сину”.

Як батьки Романа Сасанчина відреагували на те, що він скоро стане татом
Як батьки Романа Сасанчина відреагували на те, що він скоро стане татом

А тепер сама Іванка трохи відкрила завісу стосунків з майбутніми свекрухою і свекром. Так, у себе в Інстаграм-сторіз наречена Романа під час спілкування з фоловерами відповіла на питання про те, як її та його батьки відреагували на їхню різницю у віці:

“Не буду брехати, до знайомства зі мною – не дуже позитивно, бо не бачили мене і думали, що я виглядаю старою. Після знайомства все супер. А мої сказали – головне, щоб тобі було добре!”.

Наречена Романа Сасанчина розповіла, як її сприйняли його батьки
Наречена Романа Сасанчина розповіла, як її сприйняли його батьки

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.