Як виглядають сини та доньки багатодітних зіркових мам: Надія Мейхер, Катя Осадча та інші

Багато знаменитих жінок ставлять у пріоритеті кар'єру, а не родину, тож деякі так і не встигають відчути себе у ролі мами. Але в середовищі українського шоу-бізнесу є, навпаки, багатодітні зірки, які встигли і збудувати міцну родину, і виховати, як мінімум трьох дітей, і прославитися та зібрати власну армію фанатів.

Надія Мейхер

Як виглядають діти Надії Мейхер
Як виглядають діти Надії Мейхер

Зірка легендарної “ВІА Гри” Надія Мейхер встигла тричі стати мамою. Свого старшого сина Ігоря вона народила у 20 років від бізнесмена Олександра Лищенка. Однак зі своїм чоловіком співачка прожила усього декілька років – кохання закінчилося розлученням. Через декілька років Мейхер зустріла Михайла Уржумцева, якому подарувала ще двох доньок Анну та Марію.

Анна Сєдокова

Як виглядають діти Анни Сєдокової
Як виглядають діти Анни Сєдокової

Колега Мейхер по групі Анна Сєдокова також встигла стати мамою трьох малюків. Однак усіх своїх дітей виконавиця народила від різних чоловіків – з жодним із них у неї так і не склалися стосунки. Рік тому Анна вийшла заміж за латвійського баскетболіста, якому також мріє подарувати малюка.

Марічка Падалко

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Марічка Падалко зізнавалася, що до 30 років взагалі не планувала ставати мамою, все про що вона думала – кар’єра. Однак кохання телеведучої з політиком Єгором Соболєвим подарувало парі відразу трьох дітей: двох доньок та сина. Зараз велике сімейство обожнює проводити час разом, має спільні хобі та подорожує світом і Україною.

Катя Осадча

Як виглядають сини Каті Осадчої
Як виглядають сини Каті Осадчої

Зірка “Світського життя” – щаслива мама трьох синів. Старшого Іллю вона народила в 19 років від бізнесмена Олега Поліщука. З ним побудувати щасливе сімейне життя так і не вдалося – пара розійшлася через декілька років. У 2017 Осадча відіграла весілля з колегою Юрієм Горбуновим – під час церемонії телеведуча вже була вагітною сином Іваном, а у серпні цього року народився Данило, обличчя якого зіркове подружжя поки що приховує.

Альоша

Альоша з дітьми
Альоша з дітьми

Співачку Альошу та її чоловіка, лідера гурту “Антитіла” Тараса Тополю, називають зразковою родиною. Пара жодного разу не була помічена у яких-небудь скандалах чи конфліктах. Артисти живуть спокійним і щасливим життям – виховують двох синів та однорічну донечку.

Схожі статті