Як виглядає батько Тоні Матвієнко: сивий чоловік, який скакав у гречку, поки Ніна Митрофанівна дітей ростила

Тоня Матвієнко народилася у яскравій творчій родині. Та якщо її мама, легендарна Ніна Митрофанівна, завжди на видноті у публіки, то батько - відомий лише у вузьких колах. Як виглядає чоловік і що стало головною драмою його сім'ї - читайте далі у матеріалі.

Він художник, вона співачка. Ніна Матвієнко ще за молодих років зустріла свою половинку Петра Гончара. Чоловік походить не з простої родини. Його батьком був сам Іван Гончар – відомий український скульптор, засновник музею українських старожитностей. Хоч тато і не був рідним по крові, проте душа – споріднена. Саме від нього хлопчик перейняв всі творчі премудрості та вирішив стати митцем. Цьому ж вчив і власних синів.

У 1971 році Петро одружився з Ніною. Подружжя має трьох дітей — Івана, Андрія і Антоніну. Показала, як виглядає зараз батько саме донька. Тоня в Інстаграмі опублікувала світлину з татом.

У коментарях фанати висловили прихильність, написавши:

  • “Дуже схожа!! Татова!”
  • “Красиві. Щастя Вам”
  • “Тату привіт”

Подружня зрада

Не все так безхмарно було у шлюбі Ніни і Петра. Співачка поділилася неприємною для себе новиною про те, що її обранець попри 50 років разом таки у гречку скочив. Місця собі не знаходила безпорадна співачка, але взяла зважене рішення. Поставила жінка ультиматум: або родина, або інші жінки. Погрожувала навіть вигнати Петра з дому. Пізніше Матвієнко розповідатиме, що вона зробила так, адже зрозуміла, що її чоловіка контролювати немає сенсу. Саме тому дала такий однозначний вибір.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
Як виглядає батько Тоні Матвієнко і дочки співачки

Зараз це вже у минулому. Щаслива пара зірок зустріла народження онуків та прийняла постриг у ченці сина. Цікаво, що більшість часу живуть нарізно: Ніна допомагає донці Тоні з побутом, а Петро обмилував собі дачу для творчості. Там же зробив собі митець місце для спальні, кухні.

Схожі статті