36-річна Тіна Кароль показала обличчя без гриму і засвітила всі зморшки: життя не пошкодувало поп-діву

Тіна Кароль цього року вирішила змінити амплуа і з ліричної романтичної співачки перетворилася на справжню левицю української сцени. Її молодості може позаздрити кожна, але як насправді виглядає знаменита білявка без гриму? Чи правда, що зморшок артистці не перелічити?

Неперевершена Тіна Кароль цього року випускає хіт за хітом. Місяці невтомної праці, сотні списаних нот. Співачка знову на вершині нашого шоу-бізнесу. У 36 років вона стала справжньою легендою нашої сцени. Та хіба безкінечна праця не могла позначитися на зовнішності?

У мережу потрапили знимки артистки без гриму та перуки.

Знаменита поп-діва своєї природньої вроди не цурається. Вона навіть трансформувала свій образ, щоб виглядати більш натурально. Лише подивіться, як змінилася артистка від початку кар’єри. Зліва на нас дивиться ще маловідома Таня Ліберман, а поруч зірка всієї України Тіна Кароль.

36-річна Тіна Кароль показала обличчя без гриму

Без гриму її можна також побачити на світлинах близьких їй людей. Зокрема брат знаменитості показував співачку у простій невимушеній атмосфері вдома. Також є фото обличчя популярної білявки зблизька.

Тіна Кароль
36-річна Тіна Кароль показала обличчя без гриму

Тут видно, що коло очей, під час посмішки, ледь помітні зморшки. Фізіогномісти говорять, що це означає: людина багато радіє життю та доброзичливо ставиться до інших.

Цікаво, що сама відома жінка намагається не підіймати теми свого віку та старіння. Вона навпаки готова рухатися тільки уперед. Тіна має плани на примноження родини. Поп-діва багато разів заявляла: всім серцем бажає народити своєму сину Веніаміну сестричку. Єдине, що не придумала, як це можна зробити без обранця.

Чи планує Тіна Кароль вдруге вийти заміж?

Хоч співачка і мріє по поповнення у сім’ї, але поки не готова зізнатися, що перебуває в активному пошуку. Роман з Даном Баланом виявився лише інтрижкою, а самі артисти, як виявилося, були лише у дружніх стосунках.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.