Дзідзьо встав на коліно перед заміжньою Поляковою просто посеред концерту: Вадим у прольоті

Дзідзьо та Оля Полякова для широкого загалу — хороші друзі. Вони нерідко з'являються разом в однакових проєктах, а також в особистих блогах один одного. Нове спільне фото артистів здивувало користувачів мережі — Дзідзьо впав перед Ольгою не коліна з великим букетом троянд.

Оля Полякова та Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо, товаришують уже багато років. Вони виступають на спільних концертах, працюють над однаковими проєктами, а декілька років тому знімалися разом у фільмі “Свінгери-2”, де артистам потрібно було показати справжню пристрасть.

Оля підтримувала друга в непростий для нього період — декілька місяців тому Михайло оголосив про розлучення зі своєю дружиною Славією, з якою він був разом ще зі студентських років. Зараз про особисте життя лідера гурту Дзідзьо нічого не відомо. За його словами, він самотній і у найближчий час не планує будувати нову родину.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Однак нове фото виконавця з Поляковою спровокувало нові здогадки: чи може бути між колегами, щось більше ніж товариські стосунки?

У своєму особистому блозі Хома поділився світлиною, на якій він стоїть перед Ольгою на коліні. Сама артистка щиро посміхається, в руках у неї великий букет троянд. Співачка також опублікувала цей знімок у себе на сторінці.

Дзідзьо встав на коліно перед заміжньою Поляковою
Дзідзьо встав на коліно перед заміжньою Поляковою

Як виявилося, фото було зроблене під час спільного виступу Полякової та Михайла. Жоден із зірок не коментував роман між ними — Оля та Михайло просто хороші товариші. До того ж, Дзідзьо дружить і з чоловіком співаки — бізнесменом Вадимом Поляковим.

Артист розповідав, що вони познайомилися саме під час прем’єри другої частини “Свінгерів”, коли вони з Олею грали кохання. Михайло переживав, що коханий його колеги не оцінить такої акторської робити, проте чоловік вже звик до творчості своєї дружини й розуміє усі нюанси цієї професії. Саме після цього випадку, Полякові запросили Хому вперше на вечерю — так і розпочалася їхня дружба.

Схожі статті