Сім’я в зборі: колишній чоловік Ані Лорак познайомив дочку з нареченою і показав на фото, як пройшла зустріч

Лорак в минулому була заміжньою за турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, від якого пішла після 10 років шлюбу через його регулярні зради. Спадкоємиця пари залишилася жити з мамою, але зараз колишній чоловік Ані Лорак готується до весілля з новою нареченою, з якою вже познайомив зіркову доньку.

Восени 2021-го 44-річний Мурат Налчаджиоглу зробив припозицію 25-річній візажистці Лілії з Києва. Пара майже не публікує спільних фото, адже обраницю бізнесмена регулярно порівнюють з Ані Лорак, що не дивно – дівчина теж брюнетка, в неї темні очі, пухкі губи, вона мініатюрна. Тим не менш, цього разу екс-чоловік співачки зробив виключення та поділився у себе в Інстаграм-сторіз рідкісною світлиною з дочкою Софією і нареченою.

Колишній чоловік Ані Лорак одружується на новій дівчині
Колишній чоловік Ані Лорак одружується на новій дівчині

На опублікованому кадрі родина зібралася на застілля, а Соня сидить поруч з новою коханою батька, сам він влаштувався навпроти дівчат. Також на вечері був присутній друг Мурата. Судячи з посмішок усіх присутніх, можна припустити, що знайомство доньки артистки з майбутньою мачухою пройшло успішно.

Колишній чоловік Ані Лорак познайомив їхню дочку з новою нареченою
Колишній чоловік Ані Лорак познайомив їхню дочку з новою нареченою

До речі, стосунки з колишнім чоловіком Ані Лорак підтримує добрі саме заради дитини, про що вона раніше розповідала в інтерв’ю. Софія часто проводить час разом з татом, оскільки батьки потурбувалися про те, щоб дитина не зазнавала зайвого стресу через розлучення.

Історія кохання Мурата і Лілії

У пресі майже немає інформації про відносини молодят. Відомо, що зустрічатися вони почали у червні минулого року. Лілія працює візажистом, також в неї, як і у Налчаджиоглу, є дочка від минулих стосунків.

В один момент пара видалила спільні фото з соціальних мереж, а бізнесмен все частіше світився в компанії знаменитої екс-дружини, що спричинило чутки про розрив Мурата і Лілії. Втім, освідчення розставило все на свої місця.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Мурат Налчаджиоглу і Лілія

А якщо хочете дізнатися, як після розлучення з турком складається особисте життя Ані Лорак, переходьте на YouTube-канал “Одна минута”:

Схожі статті