Наталія Сумська розповіла, чому її доросла донька сидить в неї на шиї: колишня помилка обходиться дорого

Наталія Сумська є матір'ю двох чудесних дітей, і навіть має онучку. Тим не менш, у зіркової родини є певні проблеми, пов'язані з небажанням старшої доньки акторки працювати. Дівчина сидить у матері на шиї, і разом з власною маленькою донечкою живе за її Проблеми з донькоюрахунок.

На відміну від своєї рідної сестри Ольги Наталія Сумська веде закритий образ життя. Подробиці її побуту або відносин з чоловіком дізнатися неможливо, але деякі речі вона залюбки розповідає журналістам, переслідуючи власну мету.

Проблеми з донькою

Так, нещодавно українська акторка дала ексклюзивне інтерв’ю в програмі “Кава з перцем” від “Зіркового шляху”, де розповіла про непросту ситуацію зі своєю 39-річною дочкою Дариною.

Справа в тому, що останні три роки жінка, якій далеко за 30, живе за рахунок знаменитої матері. На додачу Наталія ще й 11-річну онучку вимушена забезпечувати. Адже більше нікому. Складна ситуація утворилася після розлучення Дарини зі своїм першим чоловіком.

Варто відмітити, що свого часу Дарина Мамай була зіркою ансамблю. Молода дівчина подавала великі надії і могла стати гідним продовженням акторської династії. Але вагітність внесла свої корективи. Спочатку Дарина вийшла на декрет, а потім взагалі забула, як це — заробляти власні гроші.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська розповіла, чому її доросла донька сидить в неї на шиї

Зірка поскаржилася, що та має талант і вроду, але абсолютно не вміє шукати роботу. Мовляв, вона просто сидить і чекає, коли їй піднесуть позицію у театрі на блюдечку.

У цьому вона звинуватила батька Дарини Ігоря Мамая, який генетично передав їй ледачість і не бажання заробляти власні гроші. Мовляв, той також сидів вдома і чекав, поки йому запропонують високооплачувану роботу в театрі. Звісно, цього так і не сталося. Цілком імовірно, що таким чином Наталія Сумська присоромила рідну доньку, щоб та почала діяти і влаштовувати своє життя. Наталія розуміє, що вона недовговічна, і не зможе усе життя Дарини захищати її від бід та негараздів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.