Син Тіни Кароль запідозрив нового кавалера мами, від якого вона чекає доньку: “Від кого сестричка”

Романи Тіни Кароль – одна за найпопулярніших тем для обговорення серед її фанатів. Попри те, що поп-діва кожного року клянеться у вірності своєму померлому чоловіку Євгену Огіру, її прихильники все одно не вірять, що така яскрава жінка ходить сама. Навіть її син запідозрив, що у мами є кавалер.

Тіна Кароль. Життя цієї амбітної зірки було схоже на казку про Попелюшку. Вона, проста, але дуже талановита дівчина з Франківську, тривалий час мусила миритися з примхами продюсера. Олег Чорний, перший продюсер поп-діви, поводився з нею грубо і навіть нервував артистку перед виходом на сцену Євробачення. Принанні так стверджує сама Тетяна Ліберман.

Тіна Кароль разом з маленьким сином.
Син Тіни Кароль запідозрив нового кавалера мами.

Все змінилося з приходом Жені Огіра. Він зрозумів наскільки сильним є характер артистки, поставив амбітну ціль, але всією душею підтримував підопічну. Згодом творчий союз переріс у сімейний. Ну, а далі – історія всім відома.

Самотня у 36 років?

Минулого року фанатів знаменитої білявки ошелешила новина про її роман з Даном Баланом. Згодом артистка заговорила про те, що мріє про доньку. Від своєї ідеї не відмовляється і зараз. Навіть попри те, що з молдавським мачо стосунки так і не склалися.
Син поп-діви занепокоєно чекає новину про нового вітчима у родині. Про це Тіна проговорилася в інтерв’ю Каті Осадчій.

Телеведуча запитала співачку про те, яке питання сина ставить її у кут:

“А це від кого ти збираєшся сестричку? Від кого сестричка?”, – повідала артистка.
Кароль вважає, що таке питання з’явилося на підґрунті ревнощів сина до дитини, якої ще навіть немає. Та Тіна ставиться до цього з посмішкою і милується своїм Веніаміном.

Якщо вас цікавить тема особистого життя цієї знаменитості, радимо також подивитися відео про роман співачки з Даном Баланом та її плани на свою наступницю. Від кого ж збирається народити артистка – дивіться у ролику:

Схожі статті