Оля Мартиновська вперше показала обличчя доньки, чиє батьківство викликає сумніви: “Дитина від Ектора”

Оля Мартиновська яскрава зірка "МастерШефу". Вона не тільки перемогла у 3-му сезоні, а й підкорила своїм талантом французьку школу Le Cordon Blue. Не менш цікавим та насиченим є і її особисте життя, яке покрито таємницею. Дізнайтеся, від кого її перша дитина насправді.

Чарівна білявка з Миколаєва. Саме такою запам’яталася Оля глядачам шоу “МастерШеф”. Спершу ніхто і не підозрював, що ця тендітна леді – справжній боєць, готовий йти до кінця. Блискуча перемога і не менш блискуча кар’єра у Парижі зробили Мартиновську справжньою знаменитістю. Зйомки на СТБ стали доленосними для знаменитості. Там вона знайшла справжніх друзів, а ще й хрещену для своєї донечки – рестораторку Тетяну Литвинову. Маленьку дитину нещодавно жінка показала у своєму профілі в Інстаграмі.

Світлина набрала понад 5 тисяч “лайків”. Дівчата вбралися в одному стилі та влаштували фотосесію.

Цікаво, що підписники не змогли утриматися від питання про батьківство. У коментарях написали:

“Це дитина від Ектора?”

Та сама зірка вирішила не відповідати прихильниці.

Що відомо про стосунки Мартиновської і Хіменеса-Браво?

У мережі давно гуляють чутки про те, що в Ольги й Ектора є роман. Мовляв, зірки так давно співпрацюють і точно мають стосунки. Втім, відома кухарка вже була заміжньою, але обранцем був не запальний колумбієць. У 2015 році вона познайомилася з Іваном на прізвище Кобець. Одружилися дуже швидко закохані. Наступного року народилася донька Віра. Та шлюбне життя не задалося. У 2020 році пара взяла рішення розбігтися.

Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво з донечкою
Оля Мартиновська вперше показала обличчя доньки

Мартиновська з головою поринула у роботу, де на знімальному майданчику знову зустрілася з Ектором Хіменесом-Браво. Втім, знаменитості зберегли дистанцію. Сам колумбієць вирушив у відпустку з таємною обраницею. Зараз дивує прихильників фотографіями з Мальдівів, а його колежанка і далі вдосконалює свою кухарську майстерність у Києві.

Схожі статті