Як виглядає рідна сестра Дана Балана: родичка зірки є його найкращим другом і обирає для нього дівчат

Відомий молдавський виконавець Дан Балан виховувався в інтелігентний сім'ї дипломата та телеведучої. У зірки є рідна сестра, яка також стала зіркою на батьківщині. У нього тісний зв'язок з найближчою родичкою, який аніскільки не слабне через відстань та вік.

У відомого молдавського виконавця Дана Балана є рідна сестра Сонда. Родичі не тільки схожі за зовнішністю, але й стилем життя, поглядами та захопленнями. Саме з нею у співака найбільша кількість фотографій, адже у компанії її родини він відчуває себе комфортно і в повній безпеці.

Весілля Санди Балан
Як виглядає рідна сестра Дана Балана

Сонда, як і її брат, не боїться публічності, і купалася у його славі ще тоді, коли була підлітком. Тепер молода жінка є матір’ю двох дітей, працює телеведучою і повністю реалізувалася, як публічна людина.

Як виглядає рідна сестра дана Балана

Якось Сонда Балан навіть стала свахою для свого брата. Так, у дівчини була краща подруга Христина Руссу, яку вона познайомила з Даном.

Як виглядає рідна сестра Дана Балана. Христина Руссу та Сонда Балан

Молоді люди сподобалися одне одному і в них закрутився роман, який тривав п’ять років. Справа йшла до весілля, але дівчина сильно ревнувала свого обранця. До того ж стосункам з молодицею передував шлюб з румунською моделлю Еллою Крупеніною, який приніс у життя співака страждання і скандал. Тому молдавський виконавець поставив крапку, коли зрозумів, що необхідно завершувати роман.

На відміну від інших братів та сестер Сонда і Дан відпочивають разом не тільки у сімейному колі, але й і відвідують різноманітні клуби та ресторани. Тобто, зірки тісно дружать.

До своїх племінників виконавець ставиться так, наче вони його власні діти, і хизується маленькими родичами публічно. Варто відмітити, що зіркові брат та сестра — копії своєї матері Людмили Балан.

Схожі статті