Потап підтвердив чутки про вагітність Насті Каменських: поп-діва подарує чарівну двійню відомому реперу

Настя Каменських вже цілих 2 роки, як іменує себе дружиною Потапа. Пара відбудувала величезний маєток, у який забула додати дитячу кімнату. Втім, і цю віху наздогнало, здається, подружжя. Поп-діву запідозрили у вагітності і на цей раз все дуже серйозно.

Чарівна Настя з першого погляду може підкорити публіку. Її хіти дійшли вже далеко за океан, а краса вирізняє серед інших виконавиць. Втім своє серце артистка присвятила лише одному чоловіку – своєму коханому Олексію Потапенку. Йому планує подарувати немовля, а фанати вірять, що цей щасливий день – не за горами, адже знаменитість вже заінтригувала публіку знимками з акуратним животиком.

Потап підтвердив чутки про вагітність Насті Каменських
Потап підтвердив чутки про вагітність Насті Каменських

Чи збирається Настя Каменських у декрет?

Сама зірка уникає будь-яких коментарів на тему свого материнства. Єдине, про що зізналася артистка – це про те, що до появи дитини готова. Хоче народити, як хлопчика, так і дівчинку. Ім’я ще не вигадала, але попереду ще довгі солодкі 9 місяців.

Та у декрет відправив її власний чоловік. Щоправда, ще у 2014 році. Тоді Потап наговорив пресі з три короби. Аж спростовувати породжені ним чутки довелося. Популярний артист, який ще й виконував роль продюсера поп-діви, вирішив пожартувати і розповів громадськості новину про вагітність майбутньої обраниці.

Настя Каменських
Настя Каменських

Олексій заявив, що Настя чекає на двійню. Це сталося на одному з заходів, коли Потапенко відпочивав і був у доброму гуморі. Подарує діток, за словами чоловіка, артистка самому реперу Серьозі. Останній був не у захваті від слів колеги по цеху та поскаржився, що такі опальні заяви дуже вплинули на його родинні стосунки.

Віддуватися за всіх довелося PR-менеджеру співачки. Версію про вагітність зірки дуже швидко спростували, а менеджмент Каменських заявив, що жарти про те, що артистка при надії з’являються регулярно раз у пів року. Не пропустіть тематичне відео про цікавий стан Насті:

Схожі статті