Вагітна Настя Каменських засвітила живіт і зізналася, коли народить дитину: “Вже є материнський інстинкт”

Впродовж довгих років Настю Каменських оточують плітки про її вагітність. Навіть за часів, коли вони з Потапом не були разом офіційно, фанати чекали від неї та іі продюсера малюка. А артистка неодноразово давала коментарі з приводу майбутнього поповнення.

Плітки про вагітність Насті Каменських з’являлися неодноразово, і не марно. Справа в тому, що зірка не просто схильна до зайвої ваги, а має такий тип фігури, що першою частиною тіла, яка видає певні проблеми є живіт. Співачка цього не заперечує і пояснює, що не нормований графік завжди ставав головною причиною нюансів з фігурою.

Втім, бували моменти, коли чутки про майбутнє поповнення співачки дійсно мали сенс.

Настя Каменських вагітна

Мало того, що вік зірки схиляє публіку до думки, що їй пора стати матір’ю, вона підживлює ці чутки світлинами з лікарями, які спеціалізуються на питаннях запліднення та вагітності. Коли Катерина Осадча спитала у співачки, що означають ці фото, артистка розгубилася, але пояснила, що її начебто попросили зробити ці кадри друзі. Дивне пояснення, у яке ніхто не повірив.

Настя Каменських
Вагітна Настя Каменських засвітила живіт. Фото, яке спричинило чутки про вагітність співачки

Знаменитість не заперечує — мріє стати мамою і вже має материнські інстинкти, але на питання щодо часу, коли вона планує привести на цей світ свого малюка відповіла скромним “не знаю”.

Вагітна Настя Каменських засвітила живіт. Фото, яке спричинило чутки про вагітність співачки.

Варто відмітити, що не так давно її законний чоловік Потап давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що мріє стати багатодітним батьком. Зважаючи на те, що Настя досі не подарувала йому жодного малюка, шанси на те, що в нього буде аж чотири бажані дитини дуже маленькі. Про проблеми із зачаттям зіркова пара не говорить, але натякає на них, ссилаючись у розмовах на волю Господа.

Щоб дізнатися більше про вагітність Насті Каменських дивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.