Як виглядає перша дружина Євгена Огіра: чорноволоса красуня, ім’ям якої він називав Тіну Кароль перед смертю

Популярна українська співачка Тіна Кароль була заміжньою за Євгеном Огіром, якому народила сина Веніаміна. Але якщо для артистки цей шлюб був першим, то продюсер одружився на ній, вже маючи за плечами інші сімейні стосунки. Ім'ям своєї екс-дружини він називав Тіну перед самою смертю.

У 2008 році Тіна Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра на самому піку кар’єри. Згодом пара стала батьками хлопчика Веніаміна, який зробив закоханих ще щасливішими. Їм з легкістю вдавалося поєднувати роботу і сім’ю, вони відкрито демонстрували свої почуття на публіці, проте одну новину подружжя приховувало до останнього.

2012-й став для співачки найважчим у її житті, адже саме тоді стало відомо про важку хворобу Євгена – рак шлунку. Лікування спочатку подарувало парі надії на краще – здавалося, що Огір одужує, однак потім стався рецидив. Німецькі лікарі сказали, що шансів більше немає. Тіна забрала коханого додому, де він і помер. Сталося це у 2013-му.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Покійний чоловік Тіни Кароль Євген Огір

Зірка важко переживала втрату чоловіка, присвятила йому цілий альбом і досі не вийшла заміж вдруге. А пізніше, у документальному фільмі “Сила любові та голосу”, Кароль зізналася, що перед самою смертю Євген перестав її впізнавати і називав ім’я іншої жінки.

Перша дружина Євгена Огіра

На початку нульових продюсер одружився на режисерці Дарині – симпатичній жінці з чорнявим волоссям і усипаним веснянками обличчям. У неї гарна усмішка і блакитні очі.

Дарина Огір. Фото зі сторінки жінки у Фейсбуці
Перша дружина Євгена Огіра Дарина. Фото зі сторінки жінки у Фейсбуці

Цей подружній союз протримався недовго, оскільки обидва були кар’єристами. Крім того, Огір мріяв про дітей, тоді як Дарина до материнства на той момент була неготова. Про що саме вони розмовляли незадовго до смерті чоловіка Тіни Кароль – невідомо навіть їй самій.

Також на YouTube-каналі “Одна минута” дізнавайтеся, як склалося життя єдиного спільного сина Тіни та Євгена, який залишився без батька у ранньому віці:

Схожі статті