Як виглядають усі троє дітей Григорія Решетніка і хто їх виховує: тато завжди на зйомках, мама в Інстаграмі

Григорія Решетніка вважають зразковим сім'янином: престижна робота, дім - повна чаша, красуня-дружина і трійко діток. Артист показав, як виросли карапузи, а обраниця повідала про те, хто ж насправді займається вихованням такої орави та до кого малюки прикіпіли серцем.

Григорій Решетнік. Цей незмінний ведучий шоу “Холостяк” став справжнім другом і порадником для багатьох героїв проєкту. Він, як старший товариш та досвідчений сім’янин, готовий завжди підтримати всіх, хто шукає свою другу половинку. Навіть українським холостячкам може бути корисним.

Холостячка 2021 Злата Огнєвіч разом з Григорієм Решетніком
Як виглядають усі троє дітей Григорія Решетніка

Сам же знаменитий чоловік може похвалитися сімейними цінностями. Він вже багато років береже вірність одній коханій жінці, а вона нагородила обранця трьома дітками. Тривалий час, поки нащадки ще “агукали”, батьки намагалися не привертати увагу публіки до карапузів. Втім, зараз своїх енергійних козаків просто неможливо тримати у тіні.

Знайомтеся: тріо Григоровичів

Поки тато розбирався з сердечними переживаннями холостяків та холостячок, вдома підростали Іван, Дмитро й Олександр. Старшому Вані вже 8 років, а наймолодшому 28 листопада виповниться лише 1 рік.

На чолі ватаги – тендітна брюнетка, яка не соромиться того, що проміняла телебачення на пелюшки. Мама Христина у минулому мала досвід роботи у кадрі, але тепер кардинально змінила професію.

Жінка Решетніка згадує, що коли доля подарувала першу дитину, вона взагалі не думала кидати роботу. Навіть у декреті вирішувала справи Григорія. Зараз же активно веде Інстаграм, як блогерка.

Обраниця головного ведучого СТБ розповідає, що зараз поринула у материнство з головою, але обходиться без нянь та допомоги бабусь. Вона вважає, що діти не є перепоною для подорожей і взагалі звичного життя. Христина навіть водила малюків на татові зйомки. Подружжя вірить, що зараз слід по максимуму проводити час разом з родиною, адже сини так швидко ростуть.

Схожі статті