Влад Яма повідомив, що забирає дружину та сина за кордон: не вагаючись, залишив Україну без хореографа

Відомий український хореограф Влад Яма разом з родиною поспіхом покинув Україну заради поїздки за кордон. Зіркова сім'я зібрала валізи і як завжди приховала назву країни, до якої вони відправилися літаком. Втім, хореограф натякнув, що це країна його мрій.

Як відомо, у популярного українського хореографа Влада Ями є багато захоплень, і одним з них є любов до подорожей. Зірка не полишає ані себе, ані свою родину задоволення набиратися досвіду у різних культур. Також хореограф таким чином постійною поповнює свій контент у мікроблозі, на який підписано декілька сотень тисяч українців.

Влад Яма забрав сім’ю з України

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, з якої стало відомо, що він забрав дружину Ліліану та сина Леона, і поїхав до міжнародного аеропорту в Борисполі. Родина не стала приховувати, що летить на відпочинок, але місце призначення як завжди приховала.

Влад Яма повідомив, що забирає дружину та сина за кордон

Влад ласкаво запропонував своїм фанатам здогадатися, куди ж вони з сім’єю тримають шлях. Варто відмітити, що він назвав цю країну “місцем мрії”. Тому більшість шанувальників творчості артиста вирішили, що це Маямі. Адже саме це місто обожнює хореограф. Влад навіть якось розповідав, що хоче туди переїхати жити. Останній раз він був у Маямі дев’ять місяців тому, коли повіз родину на новорічні канікули. Там вони провели близько чотирьох тижнів разом з друзями, сім’єю Анатолій Анатоліча.

Поки що Влад та Ліліана неохоче відкривають деталі подорожі, але немає сумнівів, що дуже скоро стане відомо, де ж вони знаходяться зараз. Зважаючи на тривалість польоту, країна знаходиться далеко. Але ймовірність, що це саме Маямі досить маленька, тому що у родини є традиція повертатися туди саме на день народження Влада.

Схожі статті