Стали батьками до 20 років: Віктор Павлік, Роман Сасанчин, Олександр Еллерт та інші зіркові чоловіки

Безліч статей можна знайти у мережі про знаменитих жінок, які народили дитину одразу після шкільного випускного. А що ж скажуть зіркові чоловіки? Серед виявилося також багацько молодих батьків, які у пізньому підлітковому віці вже няньчилися зі своїми немовлятами.

Поява немовляти у родині – справжня радість і втіха для всіх. Не дарма ж у нас бажають молодятам діточок, як на небі зірочок. Зараз західноєвропейська тенденція пізнього батьківства дісталася і до України: що жінки, що чоловіки вважають раціональним народжувати не раніше 27-28 років. Втім, ще не так давно нормою вважалося створити родину і до 25. Вашій увазі представляємо зіркових чоловіків, які вирішили не чекати й чверті життя та няньчилися зі своїми карапузами ледь закінчивши школу.

Роман Сасанчин

Улюбленець Тіни Кароль та переможець “Голосу країни” виявився завидним нареченим. Та бурхливі стосунки з коханою дівчиною закінчилися походом у пологовий. Батьківство Ромі світить у 19 років.

Тіма Білоруських

Ось, хто точно після закінчення школи пішов у “Сімейно-будівельний”. Юний артист став татком у 17 років. Про батьківство випадково зізнався в одному з інтерв’ю.

Стали батьками до 20 років: Тіма Білоруських

Віктор Павлік

Цей багатодітний батько українського шоу-бізнесу первістка вже няньчив на руках у 19 років. Олександр, старший син зірки, зараз вже абсолютно дорослий чоловік, який має власну родину. Пішов стопами знаменитого тата: став музикантом.

Михайло Пореченков

Актору ледь виповнилося 19 років, коли прилетіла звістка: його кохана вагітна і чекає від нього сина. Батьківства злякався, але коли дізнався що не стало матері його дитини, поновив стосунки з хлопцем.

Микола Вересень

Цей популярний у 2000-ні роки журналіст рідко говорить про родину. Шлюб не підводить та й діти вже стали справжньою опорою. Цікаво, що різниця у віці з його донькою Олександрою ледь добирає 21 рік. Зовсім юний Микола поринув з головою у побут та пелюшки. Світлин з дітьми не публікує.

Стали батьками до 20 років: Микола Вересень

Олександр Еллерт

Екс-обранець Ксенії Мішиної також дуже рано став батьком. Донька Еля з’явилася у той час, коли тато, 20-річний студент, марив грою у КВК та складав сесії. З її мамою у шлюбі чоловік прожив недовго, але від своєї спадкоємиці не відмовиться ніколи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.