Мішель Андраде розповіла про пропозицію руки та серця – вже рахує дні до весілля: “На колінках, з обручкою”

Мішель Андраде вперше за довгий час дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про розставання з Нікітою Ломакіним, і її причину, а також зізналася, що має нового коханого. Про майбутнє весілля зірки та заручини дізнайтеся детальніше у нашій статті.

Болівійська красуня Мішель Андраде завжди була максимально щирою зі своїм слухачем. Нещодавно вона дала інтерв’ю журналістам програми “Життя відомих людей”, у якому зізналася, що дуже втомилася від свого амплуа, а також розповіла деталі розставання з іншим відомим виконавцем Нікітою Ломакіним.

Мішель Андраде дуже ревнива

Мішель Андраде розповіла про пропозицію руки та серця

Так, дівчина зізналася, що її п’ятирічні стосунки зі співаком зруйнувалися саме через її ревнощі. Болівійська красуня не могла стримати емоцій, коли їй щось неподобалося. І в один прекрасний момент хлопець не витримав і попросив в неї розриву стосунків. Співачка начебто спокійно перенесла цей непростий період її житті і вже знайшла нового коханого.

Мішель Андраде рахує дні до весілля

Мішель Андраде розповіла про пропозицію руки та серця

Більш того, вона заявила, що вже готова до весілля і мріє про романтичне освідчення. Для Мішель дуже важливо, щоб це відбулося “на колінці, з обручкою”.

“Я не можу сказати про стосунки. До шлюбу готова, але не до дітей. Я сама для себе дитина, тому складно взяти відповідальність за ще одну людину, а я хочу чотирьох. Я дуже романтична людина за своєю натурою, і якщо пропозиція, то мені звичайно хотілося б, так, на колінках, з обручкою”, – поділилася зірка.

Втім, ім’я свого коханого дівчина навідріз не хоче відкривати, повністю ігноруючи умовляння журналістів. Нагадуємо, що велика частина аудиторії підозрює Мішель у тому, що вона тривалий час була коханкою Олексія Завгороднього, який в цьому році повідомив про розлучення з дружиною Анною.

Схожі статті