Як виглядає перша дружина Олега Винника, якого підозрюють у шлюбі з Таюне: білявка з вишуканим смаком

Улюбленець жінок Олег Винник не дає жодних коментарів з приводу особистого життя, намагаючись зробити з нього таємницю. Втім, сховати абсолютно всі факти, особливо зірці такої величини – задачка не з простих. У статті зібрано все, що відомо про першу дружину Винника.

Повелитель вовчиць, так називають артиста, створив собі сценічний образ справжнього серцеїда, у який статус сім’янина зовсім не вписується. Тим не менш, виявилося, що він насправді сімейна людина, і його серце давно зайняте.

Першою дружиною Олега Винника вважається його бек-вокалістка Таюне, вона ж Таїсія Сватко. Майбутнє подружжя познайомилося в юності у музичному училищі. Це підтвердив один з колишніх викладачів виконавців, який розповів, що майже з самого початку навчання Олег оточив своєю увагою найскромнішу дівчину на курсі. Нею і стала Тая.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Це було для кожного з них першим справжнім коханням, котре вони змогли зберегти до сьогодні. Одружилися Таюне і Винник тоді ж у молодості. Весілля було пишним, гуляли двома селами, а трохи згодом Олегу довелося поїхати на заробітки за кордон, у Німеччину, куди він вирушив разом з дружиною.

Там майбутній артист хотів заробити гроші матері на операцію по зору, і йому це вдалося. Згодом, маючи неабиякий співочий талант, Винник з простого заробітчанина вибився в зірки – він отримав головну роль в одному з найпопулярніших та водночас найскладніших мюзиклів “Знедолені”. Таїсія тим часом народила коханому сина, який зараз будує спортивну кар’єру.

Олег Винник і Таюне
Перша дружина Олега Винника Таюне

Пізніше Олег прийняв рішення повернутися на Батьківщину, аби співати для українців. Як любляча і вірна дружина, Таюне поїхала за ним та стала його бек-вокалісткою. З того самого моменту на усіх концертах вони нерозлучні. Також співак пише сольні пісні для Сватко, які заворожують слухачів своєю лірикою. І хоча вона має всі можливості для того, щоб стати самостійною співачкою, виходити з тіні чоловіка не збирається.

Шанувальники сподіваються, що історія кохання цієї зіркової пари триватиме вічно, а перша дружина Винника Таюне так і залишиться його єдиною. Більше цікавого про повелителя вовчиць на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.