Аліна Гросу не порвала з екс-чоловіком Комковим: публічні звинувачення зірки викликані глибоким почуттям

Рік тому Аліна Гросу вразила аудиторію новиною про те, що вона розлучається зі своїм молодим чоловіком Олександром Комковим лише після півроку спільного життя. За словами артистки, ініціатором розриву став саме бізнесмен, який нібито покинув її заради заможної літньої жінки.

У 2020-му молода виконавиця Аліна Гросу шокувала публіку зізнанням про те, що розлучилася зі своїм обранцем після 6 місяців подружнього життя. Журналістам стало цікаво, що мало статися в родині, що успішні і до того ж заможні люди  вирішили назавжди розійтися.

Аліна Гросу виставила колишнього альфонсом, а сама побудувала кар'єру за його рахунок
Аліна Гросу досі не порвала з екс-чоловіком Комковим

Аліна не дражнила публіку і одразу ж розповіла про непорядність колишнього благовірного. За словами артистки, саме Олександр став ініціатором розлучення. Таке рішення він прийняв через іншу жінку, до якої пішов, наспіх зібравши валізи. Гросу не шкодувала деталей: жінка — літня і набагато заможніша за неї. Через це Олександра охрестили альфонсом.

Аліна Гросу на порвала з колишнім чоловіком

Але близьке оточення колишнього подружжя має зовсім інші відомості про пару. Кращий друг Олександра Дмитро, який був свідком на їхньому весіллі, зазначив, що Олександр є московським бізнесменом, вклав великі гроші у розвиток кар’єри Аліни і ніколи їй не зраджував.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу не порвала з колишнім чоловіком

Мовляв це Аліна гледіла наліво, а флірт між заміжньою співачкою та актором був помітним неозброєним оком. До речі, через півроку після цього інтерв’ю стало відомо, що Аліна Гросу дійсно перебуває у стосунках з актором Романом Полянським.

Ще більш цікава деталь — Аліна підписана на колишнього чоловіка в соціальній мережі Instagram.

Аліна Гросу не порвала з колишнім чоловіком. Скріншот підписок співачки

Тобто остаточно порвати з ним вона не наважилася. Олександр запевняє, що зараз він не спілкується з зіркою, але факт того, що вони слідкують одне за одним заперечувати неможливо.

Схожі статті