Мама Дана Балана від щастя не втрималася і видала стосунки сина з поп-дівою: “Пощастило Тіні зі свекрухою”

Нещодавно мама дана Балана Людмила опублікувала фото, яке розбурхало мережу. Що змусило користувачів запідозрити її у тому, що насправді вона є свекрухою Тіни Кароль? Світлина викликала багато обговорень і навіть потрапила до преси. Усі деталі в статті.

Про роман відомої української співачки Тіни Кароль та молдавського виконавця Дана Балана говорять вже не один рік, але після зізнання продюсера шоу “Голос країни” Володимира Заводюка віра фанатів у ці стосунки зазнала серйозного удару. Втім, ненадовго.

Декілька тижнів тому поп-діва презентувала свій новий альбом, який присвятила стосункам, і використала кодове слово, яке вони придумали саме з Даном — подвійний рай. Це змусило фанатів співачки підозрювати її у романі з ним. Адже було-б дивно використовувати кодові слова, обговорюючи стосунки з людиною, яка не має з ними жодного зв’язку.

Людмила Балан видала стосунки сина з Тіною Кароль

Нещодавно мати відомого виконавця Людмила Балан опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram особисту фотографію, яка з якоїсь причини викликала шалений ажіотаж. У коментарях посипалися компліменти зірковій матері.

Мама Дана Балана більше не приховує, що є свекрухою Тіни Кароль. Скріншот коментарів під публікацією Людмили Балан

Фанати Людмили та Тіни почали обговорювати, як свекрусі та невістці пощастило одній з одною. При цьому Людмила цього не зупинила, а коментарі, як ні в чому не бувало залишила.

Нагадуємо, що 2 роки тому Людмила давала інтерв’ю українським журналістам, у якому зазначила, що стосунки її сина та поп-діви — це співробітництво. Зараз обидва, і мати, і син ніяк не коментують ситуацію з Тіною Кароль, а співачка тим часом присвячує молдавському виконавцю цілий альбом. Хто зна, можливо вони одружуються так само раптово, як колись це зробили Потап та Настя?

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.