Білик, Огнєвіч та інші зірки відгородилися від народу в елітному містечку для обраних: як виглядає VIP-зона?

Стало відомо, що велика кількість українських зірок влаштувала собі справжнє місто у місті, і оселилося в елітному районі у центрі Києва. Хто зі знаменитостей вирішив придбати недешеве житло та став сусідом в інших представників шоу-бізнесу та багатіїв?

Справжній рай утворився в серці столиці України. Виявилося, багаті та знамениті, жадаючи розкішного життя, заселяють найпрестижніший закритий житловий комплекс у центрі Києва.

Де живуть українські зірки?

Новопечерські Липки, що на вулиці Драгомирова давно вже називають “містом у місті” для еліти. На закритій території розмістилися приватні школи, спортзали, супермаркети з делікатесами, ресторани з вишуканою кухнею та салони краси, якими володіють дружини впливових людей. Так, Дмитро Монатік нещодавно оселився в одному з хмарочосів.

Дмитро Монатік
Білик, Огнєвіч та інші зірки відгородилися від народу в елітному містечку. Дмитро Монатік

Торік Монатик обзавівся житлом у столиці. Він інвестував гроші у будівництво багатоповерхівки у “Новопечерських Липках”. Судячи з витягу з реєстру прав на нерухоме майно, артист має чотирикімнатну квартиру на 130 квадратних метрів. Спочатку її планували обладнати під новий офіс для лейблу музиканта. Проте, за фактом Дмитро та Ірина вирішили жити в межах міста.

Білик, Огнєвіч та інші зірки відгородилися від народу в елітному містечку

До школи на території комплексу ходять діти Володимира Зеленського, Маші Єфросініної, Дмитра Борисова, Артура Герасимова та багатьох інших. Сьогодні рік навчання тут коштує 13 тисяч доларів. На сайтах з продажу елітної нерухомості квартири там коштують близько півмільйона доларів. У гривнях перерахунок йде на мільйони.

Подібно до Монатику вчинила народна артистка Ірина Білик.
В Новопечерських Липках у прими української естради апартаментів у 125 кв. м. Вони були куплені ще 10 років тому і з того часу пристойно подорожчали майже в 15 разів.

Злата Огнєвіч отримала апартаменти у подарунок на вулиці Драгомирова. Стало відомо, що співачці та екс-нардепу Олегу Ляшко квартира в центрі Києва дісталася безоплатно.

Схожі статті