Чому колишній чоловік Світлани Лободи був альфонсом і сидів на шиї у співачки: “Він не працював”

Світлана Лобода дала ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній, у якому зізналася, що ж саме стало причиною її розлучення з першим чоловіком Андрієм Царем. Це вперше співачка заговорила про особисте життя і доволі відкрито. А плітки навколо розриву виявилися неправдивими.

За інформацією ЗМІ, Лобода вже кілька років живе із цивільним чоловіком – мільярдером Артуром Гранцем. Гранець є засновником компанії “BF Capital”, що володіє нерухомістю та мережею магазинів в аеропортах України, Білорусії, Грузії та Вірменії. У 2020 році він став основним власником видання “Forbes Україна”, а також є власником компанії “Мімієр Трейд Юкрейн”, яка виробляє олію.

Світлана Лобода заручена
Чому колишній чоловік Світлани Лободи був альфонсом

Співачка відмовилася коментувати інформацію про роман із Гранцем, сказавши, що кохана та щаслива у стосунках із мудрим серйозним чоловіком.

“Він старший за мене і дуже мудрий, який розуміє. Я почуваюся з ним дівчинкою”, – сказала Світлана.

Розлучення з Андрієм Царем

Навколо розлучення Світлани Лободи та батька її першої дитини Андрія Царя ходило багато міфів. Основний з них — численні зради чоловіка, через що і розпався шлюб. Співачка поквапилася спростувати цю інформацію, і зазначила, що все сталося через те. що Андрій Царь захопився східними філософіями, постійно медитував і відмовлявся працювати. Мовляв, в нього абсолютно не було роботи.

Чому колишній чоловік Світлани Лободи був альфонсом

Світлана в якийсь момент зрозуміла, що вони почали йти різними дорогами. Вона сконцентрована на кар’єрі та заробітку, а він на різних вченнях та медитаціях. Саме тоді вона і вирішила з ним розлучитися, адже вони перестали бути партнерами.

Подейкують, що після стосунків з Андрієм Світлана Лобода пов’язала себе узами шлюбу з Тіллєм Ліндеманом, і навіть народила в нього від нього доньку.

Схожі статті