Вагітна наречена переможця “Голосу” Романа Сасанчина потрапила в лікарню: “Почалися передчасні пологи”

Переможець 10 сезону вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин готується до народження первістка, якого йому подарує наречена Іванна. Дівчина активно веде власний блог у соцмережах, де ділиться багатьма подробицями протікання вагітності. Цього разу вона розповіла про передчасні пологи, які вже в неї починалися.

Близько року тому Роман Сасанчин вперше представив публіці свою кохану дівчиною, якій згодом освідчився та отримав від неї згоду. Молоді люди щасливі разом і вже зовсім скоро їхня родина стане більшою – пара чекає на появу донечки. І хоча спочатку закохані запевняли, що не поспішатимуть з весіллям та дітьми, плани трохи змінилися.

Справа в тому, що Іванна має певні гормональні проблеми, через які на те, щоб завагітніти, могли піти роки. Їм з Романом неймовірно пощастило, тож зовсім скоро вони вперше стануть батьками.

В Інстаграмі наречена Сасанчина назвала попередню дату пологів – це станеться вже взимку:

“Дата – 29 грудня, але 1 грудня я перестаю пити таблетки, які підтримують мою вагітність, тому я думаю, що це буде трошечки скоріше. Але лікарка сказала, що це вже нормально буде, що дитинка буде вже рахуватися доношеною, що все добре”.

Наречена Романа Сасанчина розповіла про передчасні пологи, які почалися у неї під час вагітності
Наречена Романа Сасанчина розповіла про передчасні пологи, які почалися у неї під час вагітності

Також у Іванки запитали, про які ліки йде мова і чому вона має їх постійно пити:

“У мене дуже сильно низький прогестерон. Прогестерон – це, можна сказати, гормон вагітності, і він у мене дуже низький. Я п’ю таблетки для того, щоб його підносити, хоча вони мені не дуже допомагають, але вже набагато краще, ніж без них. Які п’ю таблетки – я не буду вам говорити, тому що в кожного все індивідуально, ви маєте проконсультуватися з лікарем і лікар вам призначує таблетки, які вам потрібні”.

Весілля Романа Сасанчина і його нареченої Іванни скасовується
Роман Сасанчин вперше стане батьком

Виявилося, майбутня мама майже живе на цих ліках:

“П’ю я їх дуже-дуже давно, від самого початку. Я навіть один раз переставала їх пити, тому що мені лікар в Києві сказав, що вже можна перестати. Ну я його послухалася і попала в лікарню вже від того, що в мене починалося відкриття, в мене вже почалися передчасні пологи, але все, дякувати Богу, вдалося спинити, і мені знову прописали ці таблетки. Я вже можна сказати на них живу, тому що я їх п’ю – ранок, вечір, обід, вечором взагалі дві таблетки п’ю, щоб якось перенести ніч. Через цей прогестерон в мене завжди дуже твердий живіт і дуже сильні болі”.

Наречена Романа Сасанчина розповіла про передчасні пологи, які почалися у неї під час вагітності
Вагітна наречена Романа Сасанчина розповіла про передчасні пологи, які почалися у неї під час вагітності

Втім, Іванна поспішила заспокоїти підписників – зараз вона почувається добре і вже мріє скоріше побачити свою крихітку, яка зробить їх з Ромою батьками.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.