Вагітна Руслана Лижичко очікує на первістка: як буде виглядати малюк співачки та її вже сивого чоловіка

У віці Руслана Лижичко вже стають бабусями, але співачка має намір здійснити свою мрію, і нарешті взяти на руки власного малюка. Зірка повідомила що слово новину з сяючими очима. Звісно, фанатам зірки цікаво, як виглядатиме дитина української виконавці, коли підросте.

Декілька місяців тому Руслана Лижичко публічно зізналася, що готується стати матір’ю. Живота артистки видно не було, але у наступному інтерв’ю зірка підтвердила серйозність своїх слів. Судячи з усього, вона була або на ранніх термінах, або ж вдалася до послуг сурогатної матері. Так чи інакше, у майбутньому будинок співачки заповниться дитячим сміхом.

Як виглядатимуть діти Руслани Лижичко?

Руслана Лижичко майже 15 років знаходиться у шлюбі зі своїм продюсером Олександром. Пара переїхала у передмістя Києва і живе в розкішному еко-домі. На території будинку знаходиться безліч вітряків, сонячних батарей та енергоустановок, а також сади, басейни та зона для відпочинку. Загалом, усе те, про що мріють безліч людей. Єдиний нюанс, з яким Руслані ще доведеться розібратися — безпечність. Адже декілька років тому у її будинок вдарила блискавка.

Через 10 років ми Ми побачимо родину співачки зовсім іншому складі. Тож давайте подивимося, як приблизно виглядатимуть її спадкоємці.

Як буде виглядати дитина Руслани
Як буде виглядати дитина Руслани

Варто відмітити, що і в Руслани, і в її чоловіка Олександра прекрасні зовнішні дані, а це означає, що генофонд не підведе їхніх спадкоємців.

Як буде виглядати дитина Руслани
Як буде виглядати дитина Руслани

Зараз артистка вирішила піти на другий план і взагалі не каже носа на телебаченні. Цілком імовірно, що майбутня матуся помітно змінюються і не хоче зайвої уваги. Щоб там не було, ми бажаємо Руслані, щоб її мрія стати мамою нарешті збулася.

Схожі статті