Ймовірний переможець “Холостячки-2” заплатив за спілкування зі Златою Огнєвіч 60 тисяч: “Гроші – пил”

Популярна українська співачка та екс-нардеп Злата Огнєвіч шукає чоловіка своєї мрії на очах у всієї країни в романтичному реаліті-шоу "Холостячка". Боротьба за її серце між учасниками стає ще більш запеклою, адже одному з них довелося виборювати право поспілкуватися з головною героїнею проєкту за нечувані гроші.

Після восьмого випуску “Холостячки-2”, який вийшов в ефір у п’ятницю 5 листопада, число ймовірних наречених Злати зменшилося до чотирьох. Наразі за перемогу в шоу змагаються Андрій Задворний, Дмитро Шевченко, Максим Тарапата і Андрій Хветкевич.

Хто з чоловіків залишився у Холостячці після восьмого випуску
Хто з чоловіків залишився у Холостячці після восьмого випус

Серед цих красенів є ті, кого глядачі вважають головними фаворитами Огнєвіч. На думку багатьох, переможцем може стати або власник клінінгової компанії Дмитро Шевченко, або бізнесмен-романтик Максим Тарапата. Втім, їх з легкістю може посунути чемпіон по дайвінгу Андрій Хветкевич, який саме у восьмому випуску вперше за 2 місяці на проєкті побував на індивідуальному побаченні зі співачкою.

Чоловік нарешті пішов у наступ і проявив ініціативу, не чекаючи запрошення від Злати. Вона такий вчинок оцінила і подарувала йому перший поцілунок. Крім того, Андрій встиг дуже добре проявити себе перед цим побаченням.

Андрій Хветкевич і Злата Огнєвіч
Андрій Хветкевич і Злата Огнєвіч

Так, Огнєвіч разом з усіма чоловіками побувала на устричній фермі, де вони виловили устриці та поїхали на виноградники відомого в Україні винного заводу. Там організаторами був запропонований благодійний аукціон зі спекотним лотом – пляшкою особливого вина, яке можна буде випити під час спілкування зі Златою на тлі романтичного краєвиду.

Основну боротьбу вели розпочали Хветкевич і Тарапата. Зрештою торги скінчилися на 60 тисячах гривень, які заплатив Андрій, після чого вкрав співачку зустрічати захід сонця серед виноградника.

Думки глядачів з приводу аукціону розійшлися:

  • “Давайте будемо чесними… Вони підвищували ставки виключно через побачення зі Златою… І не треба це позиціонувати як благодійність!”;
  • “Ця щедрість, думаю, продиктована тим, щоб показати себе крутим. Козирнув і не більше. Немає там симпатії і не було”;
  • “Аукціон показав, наскільки кожна людина готова віддавати. Благодійність – це взагалі  браво! Тарапата і Хветкевич – молодці, не лише язиком готові любити, а й вчинками!”;
  • “Для Хветкевича гроші – пил, ще заробить в Інста”.
Андрій Хветкевич вразив щедрістю на аукціоні зі Златою Огнєвіч
Андрій Хветкевич вразив щедрістю на аукціоні зі Златою Огнєвіч

Схожі статті