Син Софії Ротару вперше показав інтер’єр власного будинку: величезний портрет матері повісив, як ікону

Руслан Євдокименко — єдиний син Народної артистки України Софії Ротару. Своє життя він присвятив кар'єрі мами і робить усе, щоб його родина процвітала і була щасливою. Нещодавно чоловік вперше показав інтер'єр свого будинку, де центральне місце зайняла його мати.

Син легендарної української виконавиці Софії Михайлівни Ротару Руслан завжди був її міцною опорою. Після смерті її чоловіка Анатолія, він взяв управління бізнесом мами у свої руки і врятував сім’ю від банкрутства. Зараз вони не допускають до справ чужих людей. А в сім’ю тим паче — мають високі моральні стандарти. Руслан веде закритий образ життя, і жодного разу не показував свій будинок. Але винятки стаються завжди.

Руслан Євдокименко показав інтер’єр свого будинку

За інформацією, яку надала Ауріка Ротару, син Софії Ротару разом з невісткою співачки проживає у її будинку в Конча-Заспі. Але у Руслана є власний моє так, в якому він буває досить часто. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з будинку, яка може дати уявлення про інтер’єр в ньому.

Син Софії Ротару показав інтер’єр будинку

У кадр потрапило безліч картин, які прикрашають стіну кімнати, м’яке крісло, а також портрет Софії Ротару, що посідає центральне місце в інтер’єрі.

Руслан Євдокименко любить свою матір настільки, що зробив їй майже місце для поклоніння. Але варто віддати належне, картина виконана зі смаком, виглядає дуже гармонійно в інтер’єрі, і в цілому коштувала немалих грошей замовникам.

Нагадуємо, що не так давно у мережі з’явилася інформація про те, що Софія Ротару захворіла на Паркінсона. Під час виступу співачки трусилися руки, і через це фанати забили тривогу. Втім, лікарі поквапилися заспокоїти шанувальників — співачка абсолютно здорова і почувається добре.

Схожі статті