Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова? Зі сторінки сина опублікувала жалісливе відео до ексчоловіка

Ірина Білик і Аслан Ахмадов здавалися зразковою парою. Та подружжю не судилося відсвяткувати навіть 10-ту річницю шлюбу. Норовлива білявка полишила свого іноземного обранця і повернулася до одинокого життя. Щоправда, цей союз їй приніс чарівного сина, який навіть зараз сумує за татом.

Табріз Ахмадов дитина дійсно незвичайна. Він не просто черговий зірковий малюк, який народився зі срібною ложкою у роті, а карапуз, якого мамі Ірі подарувала доля і наука. Артистка скористалася послугами сурогатної матері, адже фізично вже б не змогла виносити немовля.

Народився Табріз у 2015 році. Хлопчик – кохана дитина своїх мами й тата. Аслан, навіть розлучившись з Іриною, все одно приїхав до дитини в українську столицю. Хоча сама Білик нарікає: до цього спілкувалися в основному онлайн.

Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова

Цікаво, що у Табріза є власна сторінка в Інстаграмі. Там хлопчик вирішив звернутися до батька. В акаунті показано відео, а у підписі до нього щире дитяче:

“Сумую за татом”

Примітно, що сам батько лишив творчість сина без уваги.

Чому підозри пали саме на те, що українська Примадонна власноруч опублікувала даний пост? Все просто: в описі профілю малюка зазначається, що його сторінку веде мама. Дійсно, Табріз ще досить замалий, аби проводити час у мережі й тому довірив цю справу ненці.

Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова

Ірина Білик планує вшосте вийти заміж?

Співачка 5 разів жила у цивільному та офіційному шлюбі. Її чоловіками були Юрій Нікітін, Дмитро Коляденко та інші знаменитості. Скоро Ірина відсвяткує 5 ювілей, але жінка досі вважає себе нареченою. Співачка не виключає, що ще може зустріти свою половинку.

До речі, від другого шлюбу у співачки є син. Він вже абсолютно дорослий хлопець, який стоїть на порозі створення власної родини. Звати його Гліб і для Ірини він – справжня надія та опора. До появи брата поставився з радістю та ентузіазмом.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.