Маша Єфросиніна готова до розлучення? Ведуча вперше заговорила про кризу у стосунках і поскаржилася на шлюб

Телеведуча Маша Єфросиніна вже більше вісімнадцяти років перебуває у щасливому шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. На перший погляд їхні стосунки здаються ідеальними та справжнім прикладом для інших. Проте, як виявилося, за красивою картинкою у соціальних мережах, стоять свої проблеми та розчарування.

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна останні декілька років веде свій канал у мережі YouTube, куди запрошує на інтерв’ю своїх колег по шоу-бізнесу, щоб поспілкуватися про особисте. Знаменитість і сама досить відверто розповідає про себе, свої комплекси, секрети виховання дітей та найцікавіше для прихильників – особисте життя.

Єфросиніна заміжня вже вісімнадцять років. Зі своїм чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим, Маша виховує двох дітей: доньку Нану та молодшого сина Олександра. Ця сім’я видається напрочуд щасливою, проте під час розмови зі співачкою Олею Поляковою про стосунки, Єфросиніна зізналася – у них з чоловіком також був складний період.

Маша Єфросиніна з чоловіком
Маша Єфросиніна готова до розлучення

У 2013 році Маша та Тимур прийняли неочікуване рішення роз’їхатися. На той момент вони вже були батьками восьмилітньої доньки. Телеведуча зізналася, що зараз не може назвати це рішення максимально обдуманим. Тоді їй з чоловіком здавалося, що попереду ще все життя і що їхні відносини просто вичерпали себе.

Один без одного пара витримала усього рік. За період розставання вони зрозуміли, що жити окремо це доволі складно і все ж почуття вгамувати не вдалося. Тим більше Єфросиніна зізналася, що за період розлуки в неї навіть думки не виникало почати нові стосунки з кимось іншим.

Маша Єфросиніна з чоловіком на двома дітьми
Маша Єфросиніна з чоловіком та двома дітьми

Сьогодні Маша впевнена, це необдумане рішення було прийняте, тому що їм з Тимуром стало банально нудно: хотіла пристрасті та сюжетів, як у кіно. Проте на практиці виявилося, що жити один без одного ще нудніше.

Телезірка підкреслює, що вона не вважає свою сім’ю ідеальною. Звісно, вона не демонструє на публіку всіх конфліктів та суперечок, які виникають у неї з коханим і дітьми. Проте вона рада, що вони навчилися працювати над усіма проблемами та вирішувати їх розмовами.

Схожі статті