Обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: Лілія Ребрик прогулялася Києвом з новою зачіскою (ФОТО)

Лілія Ребрик вперше вирішила поексперементувати зі сталим образом. Артистка вирішила вразити всіх новою зачіскою та прогулялася у новому стилі столицею. Дізнайтеся, скільки людей впізнали зірку та чи отримала вона захопливі відгуки щодо перемін у собі.

Здається, Лілія Ребрик все життя провела перед знімальною камерою. Її невимушений і вічно позитивний образ білявки заворожує, причаровує. За роки артистка майже не змінилася, а поява двох діток тільки допомогли розквітнути ще більше.

Втім, стабільність, схоже приїлася знаменитості. Лілія відважилася змінити зачіску та показала грайливу кучеряву голову з волоссям вище плечей. Робила укладу не сама: стилісти допомогли створили ефектне каре з локонами.

Лілія Ребрик обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре

Зі своїм новим стилем відправилася знаменитість гуляти Подолом, що знаходиться у самому серці Києва.

Лілія Ребрик обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре

Фанати не запримітили свою улюбленицю, тому похвасталася кучерявий Ребрик в Інстаграм-сторіз.

Лілія Ребрик обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре

Як виглядала Лілія Ребрик у молодості?

Для того щоб переконатися, що ця телеведуча – справжній стовп стабільності українського шоу-бізнесу, варто лише поглянути на фото її молодих років. Та сама білокура зачіска, ледь помітний макіяж і актуальний наряд.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Саме такою її покохав Андрій Дикий. Саме такою і лишилася знаменитість для глядачів. Втім, справжню волю експерементам дає Лілія під час роботи над своїми екранними образами.

У серіалі “З ким поведешся” акторка предстала в образі рудоволосої пані. Вогняний колір повністю змінив зовнішність Ребрик і скосив десяток років точно.

Навіть на шоу “Маска” зірка постала у дуже епатажному образі. Вона приміряла на себе костюм яскравої феї, що уособлювала і метелика, і ельфа, і квітку. Майже карнавальний костюм все одно видав ніжну блондинку і четвірка детективів впізнали у фентезійному персонажі народну улюбленицю.

Схожі статті