Вагітна Камалія засвітила круглий живіт під час репетиції: нарешті подарує 66-річному Захуру сина

Найбагатша співачка України Камалія, яка десять років тому звернулася до лікарів, щоб народити дитину за допомогою ЕКЗ, схвилювала мережу свої виглядом. Під час зйомки репетиції вона засаітила живіт, який може бути плодом кохання артистки та мільярдера.

Тривалий час Камалія боролася за щастя бути матір’ю. Від початку нульових і до 2012 року вона мріяла народити дитину, але усі спроби були марними.

Вагітна Камалія засвітила круглий живіт

Не витримавши життя без спадкоємців, металургійний король Мохаммад Захур та його зіркова дружина наважилися звернутися до спеціалізованої клініки, яка зробила екологічне запліднення жінці. У результаті цієї процедури на світ з’явилися близнючки Арабелла та Мірабелла.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Вагітна Камалія засвітила круглий живіт. Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Подейкують, що за декілька років до пологів Камалії таки вдалося завагітніти, адже вона брала участь у конкурсі “Місіс Всесвіт”, у вимогах якого є фактичне материнство. Але існують дива, і плані батьківства вони стаються доволі часто. Тому певно ніхто не здивуюся, якщо з’ясується, що Камалія знову вагітна.

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який був відзнятий під час музичної репетиції. У кадр потрапила співачка, яка була одягнена в костюм. Фігура Камалії виглядала доволі дивно у цей день і наштовхнула користувачів мережі на думку, що вона виношує дитину.

Деякі коментатори не стала приховувати здивування, і залишили свою думку під постом.

Вагітна Камалія засвітила круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Нагадуємо, що пакистанський мільярдер є батьком чотирьох дітей. Від першого шлюбу в нього є дорослі діти Арман і Таня. А від союзу зі співачкою в нього народилося дві близнючки. Зараз Арабеллі та Мірабеллі по 8 років.

Схожі статті