Юсипчук після розлучення з Зайкою потрапив в обійми найбагатшої жінки планети: “Як тобі таке, Ілон Маск?”

Найкрасивіший чоловік планети Богдан Юсипчук зустрівся з жінкою, яка прославилася на увесь світ методами виховання геніїв. Телеведучий засвітився у компанії Мей Маск, яка виростила Ілона Маска — найвідомішого мільярдера сучасності. Усі деталі в статт.

Відомий український телеведучий та модель Богдан Юсипчук продовжує дивувати своїх фанатів. Не встиг вщухнути скандал навоколо його фейкового весілля з екс-фіналісткою “Холостяка” Юлією Бельченко, як він засвітився у компанії всесвітньо відомої письменниці, експерта з виховання геніальних людей та просто дивовижної бізнесвумен — Мей Маск, яка народила Ілона Маска (засновника компанії “Тесли”).

Богдан Юсипчук потрапив в обійми найбагатшої жінки планети

Нещодавно на особистій сторінці шоумена в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова публікація. Так, знаменитість показав свою зустріч з жінкою, яка дала життя найгеніальнішому бізнесмену сьогодення — Ілону Маску.

Зірка був у захваті від події і поділився емоціями. Богдан описав Мей, як дуже гуморну, світлу за енергетикою жінку, яка справляє неймовірне враження на людей. Також йому вдалося отримати її автограф. Чоловік натякнув, що може його продати і отримати велику кількість грошей, але він має намір подарувати книгу з підписом Мей своїй матері.

При зустрічі зірки багато розмовляли, жартували і навіть обійнялися. Варто віддати належне Мей, навіть у похилому віці вона випромінює шалений позитив, енергію і надихає інших на подвиги.

Нагадуємо, що після розіграного весілля Богданом Юсипчуком та Юлією Бельченко і мережі розгорівся скандал. Користувачі були невдоволені, що їх розіграли і не припиняли критикувати зірок за їх вчинок. До цькування в мережі приєдналася навіть Анна Богдан — колишня конкурентка Зайки на проєкті.

Схожі статті