Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр свого заміського маєтку: усе білосніжне та уставлене іконами

Олександр Пономарьов завжди охороняє особисте від цікавості журналістів та фанатів. Чоловік може розповісти про минулі відносини і навіть підлити олії у вогонь скандалу, але він ніколи не запрошував пресу до себе додому, і точно не обговорював теперішні романи жінками. Та інколи цікаві деталі наче самі собою виходять назовні.

Олександр Пономарьов проживає у своєму заміському будинку під Києвом вже багато років. Там він будував стосунки з донькою легендарного композитора Оленою Мозговою, і там намагався відновити своє щастя з Вікторією Мартинюк. За офіційними даними артист самотній, і живе у будинку хіба що з прислугою та своєю улюбленицею Ши.

Олександр Пономарьов з улюбленицею Ши
Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр заміського маєтку

Але важко повірити у те, що така талановита та приваблива людина надовго може залишитися без пари. Чоловік, звісно, спілкується з дітьми — Олександром Пономарьовим-молодшим та Євгенією Пономарьовою, багато подорожує та зайнятий у різноманітних проектах. Але артист також полюбляє посидіти вдома. Для цього в нього є всі умови.

Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр заміського маєтку

Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр заміського маєтку. Фотографія взята з сторіз на особистій сторінці артиста в Instagram

Нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, причому доволі незвичайна. Співак зрадив звичці приховувати інтер’єр свого будинку, і показав, як виглядає його маєток зсередини.

Так, стіни та елементи декору повністю виконані у білому кольорі. Теж саме можна сказати про камін та білосніжний рояль, який постав позаду свого власника. На каміні можна побачити безліч ікон, розп’яття Ісуса Христа та фотографії рідних. На фарбованих стінах висять картини намальовані грифелем. Олександр Пономарьов також вдягнувся у білу футболку. Вочевидь, артисту дуже подобається цей колір. Усі елементи, які потрапили до кадру виконані з натурального дерева.

Цей знімок можна вважати ексклюзивом, адже в мережі не так багато світлин Олександра Пономарьова в нього вдома.

Схожі статті