Чоловік Ольги Сумської закотив істерику, коли дізнався про зраду дружини з молодим актором: “Я не зрозумів”

Легенда українського кінематографу Ольга Сумська живе дуже насиченим життям не лише на знімальному майданчику, а й поза ним. Любовні інтриги зірки не залишили байдужими нікого, особливо – її законного чоловіка, якому вона в один момент зрадила з молодим актором.

Історія кохання Ольги Сумської і Віталія Борисюка почалася зі зради – вона стала його коханкою, коли була заміжня за Євгеном Паперним, з яким вже виховувала маленьку дочку Тоню. Доленосне знайомство ще молодих Олі та Віталіка відбулося на новорічній вечірці. Що цікаво, вперше побачивши Борисюка, Сумська і уявити його на місці свого обранця не могла:

“Я Віталія коли побачила, ніколи б не сказала, що це мій чоловік, тому що він прийшов в театр як переможець на білому коні: “Я буду грати головні ролі”. Він, власне, й отримав головні ролі”, – розповідала артистка в інтерв’ю.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний

Втім, Ольга швидко піддалася чарам залицяльника. Вона не могла противитися спалахнувшим почуттям, тож навіть попри відчуття провини перед Паперним поставити крапку з Борисюком не могла. Євген дізнався про існування коханця у дружини випадково.

Ольга Сумська і Євген Паперний в молодості
Ольга Сумська і Євген Паперний в молодості

За словами Сумської, вона була в гостях у Віталія, а коли між ними вже все сталося, він показував їй сімейний альбом. Тоді переповнена емоціями Ольга попросила коханого подарувати одну з фотокарток, яку поклала до себе в сумочку і забула витягти:

“Одного разу Женя якось знайшов це фото і так: “Это что такое? Я не понял. Значит так…”. І все”, – згадала Сумська у програмі “Світське життя“.

Невдовзі її шлюб з Паперним розпався, і вона вийшла заміж за свого коханця – Віталія Борисюка. Акторка зізнається – ні про що не шкодує, адже зустріла чоловіка мрії, з яким нещодавно відсвяткувала 25-ту річницю весілля. У пари є спільна донька Анна.

Ольга Сумська розповіла, як попалася на зраді чоловікові
Ольга Сумська зрадила Євгену Паперному з Віталієм Борисюком

Стосунки з колишнім, здавалося б, після такого назавжди зруйновані, але Євгену і Ользі вдалося їх налагодити. Ба більше, Паперний навіть запросив екс-дружину разом з Борисюком до співпраці.

Схожі статті