Руслана Писанка таємно від усіх стала мамою і випадково проговорилася про поповнення в родині: “Є син”

Відома українська акторка і телеведуча Руслана Писанка нечасто ділиться подробицями особистого життя. Навіть про весілля з коханим чоловіком Ігорем Ісаковим зірка розповіла через роки після самого одруження. Так само неочікувано стало відомо, що Руслана вже встигла спробувати на собі роль мами.

Свою долю в особі нинішнього чоловіка Ігоря Ісакова Писанка зустріла в доволі важкий період життя. Тоді вона ледь зводила кінці з кінцями, батьки допомагали пенсією, тож про пошук кохання, тим більше у соціальних мережах, Руслана навіть і не думала. Втім, саме вони і привели її до справжнього щастя.

Одного разу акторка отримала повідомлення від незнайомця, який наважився запросити її на чай. Ісаков знав, хто така писанка, тож вирішив не втрачати свого шансу. Так, хоч і не одразу, Руслана зрештою погодилася піти з ним на побачення, причому в день “Х” про нього забула. Тим не менш, Ігор її дочекався, що й стало початком їхньої історії кохання, яка триває досі.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков
Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков

Про весілля розмови почалися з вуст Писанки. Її жіночі натяки були сприйняті вірно, тому вже трохи більше ніж через рік після знайомства чоловік освідчився коханій, і вона погодилася стати його дружиною. Враховуючи свій зірковий статус і публічність, Руслана хотіла приховати від преси одруження, тому святкували вони у власному ще недобудованому будинку з друзями.

Пізніше, коли подружжя стало учасниками шоу “Зважені та щасливі”, в рамках шоу вони зіграли друге, більш урочисте весілля.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
Весілля Руслани Писанки та Ігоря Ісакова

Спільних дітей у пари не з’явилося, і цим питанням Писанка не переймається, адже починати треба було дещо раніше, їй зараз 56, однак обов’язки мами вона на собі регулярно випробовує, коли в гості приїздить пасинок:

“У Ігоря є син. Він, до речі, деякий час жив з нами, він зараз мешкає в Черкасах. Я готувати його вчила, взагалі, всьому тому, чому я могла. З дітьми, мені здається, або складається, або не складається”, – розповідала Руслана у програмі ЖВЛ.

Схожі статті