Старий друг Андрія Данилка розсекретив його шлюб з Інною Білоконь: “Став одруженим чоловіком”

Особисте життя Андрія Данилка — одне з найтаємничіших у вітчизняному шоу-бізнесі. Журналістам досі не вдалося дізнатися, хто ж оселився у його серці, і чи є в нього законна дружина. Однак, з часом назовні виходять все нові і нові деталі, які складаються у доволі цікаву картину.

Не так давно у мережі почала з’являтися інформація стосовно того, що Андрій Данилко не самотній і увесь цей час його існування прикрашала усім добра знайома жінка. Більш того, поговорюють, що зірка — одружена людина.

“Популярний український шоумен Андрій Данилко, який здобув популярність завдяки сценічному образу Вєрки Сердючки, можливо, справді став одруженим чоловіком”,  — повідомили в isroe.co.il

Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь

Чутки про роман партнерів по сцені з’явилися дуже давно, але з часом підтверджуються завдяки необережності інсайдерів. Так, Ель Кравчук, який зі студентських років дружить з Андрієм Данилко, опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію співака та його партнерки Інни Білоконь з відпочинку біля елітного готелю. Артисти цілувалися, і поцілунки були не дружнього характеру.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь

Незважаючи на галас у пресі, Андрій Данилко ніяк не прокоментував повідомлення про своє одруження. Щодо Інни Білоконь, то вона у своєму мікроблозі хоч і рідко, але публікує сімейні фотографії та знімки, зроблені під час виступів із Вєркою Сердючкою. Жодної інформації про розлучення та нове весілля зірка поки не давала. Однак, варто відмітити, що її чоловік нині проживає у Полтаві, а сама зірка знаходиться у Києві.

Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь

Дуже схоже на те, що сам Андрій не сильно напружується щодо пліток про його роман. У вільний час артист разом зі своєю обраницею багато подорожує і, як видно з фотографій, отримує від життя максимальний заряд позитиву. При цьому варто відзначити, що нещодавно Данилко почав розмірковувати про весілля, розповідаючи, як саме хотів би зв’язати себе шлюбом з коханою людиною.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.