Як виглядає чоловік, у якого Могилевська закохалася настільки, що придбала квартиру поруч: аби не полишив її

У житті Наталі Могилевської був чоловік, заради якого вона була готова на все. Саме він спонукав її народити первістка, і кардинально змінити своє життя. Її робота відійшла на другий план, адже вона стала сімейною людиною. Навіть зараз артистка, згадуючи його, каже, що він був її справжнім чоловіком.

Після розлучення з офіційним чоловіком на шляху Наталії Могилевської зустрівся інший, той, якого вона вважає своїм справжнім судженим. Єгор Долінін є крупним бізнесменом. На той час був самотнім і виховував трьох дівчат. Бурхливий роман одразу ж переріс у серйозні стосунки. Співачка та бізнесмен стали сім’єю і переїхали до квартири.

Як виглядає чоловік, у якого Могилевська закохалася настільки, що придбала квартиру поруч

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Як виглядає чоловік, у якого Могилевська закохалася настільки, що придбала квартиру поруч

Разом пара була протягом чотирьох років. За ці чотири роки багато чого змінилося: Наталія забажала стати матір’ю, виконувала батьківські обов’язки перед доньками Єгора і навіть придбала квартиру поруч з його житлом. Останній вчинок пояснюється дуже просто: партнери вирішили розійтися через те, що робота Наталії заважає їхнім стосункам розвиватися у вірному напрямку, і Могилевська пішла на відчайдушний крок — придбала жилплощу поруч, щоб кожен раз коли їй буде необхідно попрацювати, йти в іншу квартиру. І це спрацювало.

Наталія Могилевська вийшла заміж
Як виглядає чоловік, у якого Могилевська закохалася настільки, що придбала квартиру поруч

Однак, якимось чином цим стосункам все одно не судилося завершитися весіллям. Може справа в тому, що Наталія Могилевська так і не змогла завагітніти, може трапилося щось недоступне для вух аудиторії. Тим не менш, інсайдери поговорювали про почуття, які так і не минули в обох. Навіть зараз Наталія згадує Єгора з ніжністю і теплом, наче він був самим великим її коханням у житті.

Схожі статті