У родині Влада Ями сталося поповнення: пара повернулася з Мальдів разом з повідомленням про другу дитину

Український хореограф Влад Яма та його дружина Ліліана повернулися з п'ятиденної відпустки на Мальдівах і принесли добру новину. Виявляється у зіркової родини сталося поповнення, а мрія єдиного сина танцівника Леона нарешті збулася. Хто саме став новим членом сім'ї, читайте у нашій статті.

Як відомо, Влад Яма та його кохана дружина Ліліана обожнюють подорожувати. При можливості вони відправляються за кордон, але не проти насолодитися українськими краєвидами на вітчизняних курортах. Декілька місяців тому хореограф обіцяв своїй коханій відвезти її на Мальдіви, і свою обіцянку стримав, як справжній чоловік.

У родині Влада Ями сталося поповнення

Нещодавно стало відомо, що родина Ями полетіла на острови у відпустку тривалістю у пять днів. Зараз на курорті не сезон, але зіркову пару це не зупинило.

У родині Влада Ями сталося поповнення

Повернувшись з відпочинку, Влад, Ліліана та їхній спільний син Леон відвідали світський захід, де на них чекала Катерина Осадча з запитаннями для інтерв’ю. Журналістка вже прознала про поповнення в родині і запитала, чи правда це.

У родині Влада Ями сталося поповнення

Виявляється, хореограф піддавався вмовляння роками і таки наважився завести маленьку собачку. Але для тих, хто чекав новини про дітей також є хороша повідомлення: Влад планує і другу, і третю дитину.

Так, зіркова пара зізналася, що це маленька репетиція перед появою дівчинки у їхній сім’ї.

“Хочемо, дуже хочемо. І другу, і, можливо, третю, хтозна?”, — весело заявив знаменитість.

Судячи з усього, наміри Влада цілком зрозумілі: він не збирається зупинятися, і хоче трьох дітей. Катя Осадча була дуже здивована такою відвертістю, але звісно рада хоч і маленькій, але сенсації.

Сподіватимемося, що зірка зможе реалізувати свої плани щодо збільшення сім’ї найближчим часом і порадувати фанатів новиною про поповнення.

Схожі статті