63-річна мама Дана Балана одягла білосніжне міні та підкреслила фігуру корсетом: переплюнула невістку Тіну

Мама молдавського мачо Дана Балана, 63-річна Людмила Балан, не перестає захоплювати публіку своєю красою і грацією. Цього разу зірка в черговий раз довела, що навіть на сьомому десятку може з легкістю затьмарити будь-яку невістку сина, якою вже досить довгий час вважають Тіну Кароль.

Безмежна популярність Дана Балана в Україні подарувала також прихильність українських фанатів і його мамі Людмилі. Вона не ховається в тіні зіркового сина, в рідній Молдові є відомою співачкою і телеведучою, а у соціальних мережах на неї підписані кілька десятків тисяч захоплених шанувальників, які з захватом реагують на нові публікації жінки.

Цього разу мама Дана Балана зачарувала підписників чаруючим виглядом на світлині у коротенькій білосніжній сукні з корсетом, який підкреслює її струнку фігуру. Відкриті плечі Людмили прикриває розпущене волосся, а голівудська усмішка прикрашає і без того моложаве та вродливе обличчя.

У підписі до публікації артистка анонсувала вихід своєї нової пісні на румунській мові під назвою “Se lasă seara”, перекладається як – “Наступає вечір”.

Коментаторів, схоже, не спинити – Людмилу Балан осипали компліментами, з якими важко сперечатися:

  • “Мама Люда, ви така гарна!”;
  • “Шикарна, просто краса, Людмило”;
  • “Найкрасивіша”;
  • “Ви дуже красиві”, – пишуть фанати.

Українцям мама Дана Балана стала відома після її появи на сцені “Голосу країни”, куди вона прийшла заради сина і заспівала для нього народну весільну пісню. Це було в 10 сезоні проєкту в самий розпал чуток про роман молдавського мачо з українською поп-дівою Тіною Кароль.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Тіна Кароль вже знайома з мамою Дана Балана

Зірки не заперечували існування любовного зв’язку між ними, але при цьому і не підтверджували. Нещодавно Тіна випустила новий альбом, який присвятила людині і стосункам, від яких вони обидва вже вільні, не розсекречуючи особистість таємничого чоловіка. Публіка впевнена, що мова йде саме про Дана.

Більше фактів, які натякають на кохання між Кароль і Баланом, в наступному відео:

Схожі статті