Чому Оксана Марченко залишила члена своєї родини у злиднях? Зовсім не християнська помста родичу

Світська ловиться, а в минулому популярна українська телеведуча Оксана Марченко полонила серця своїх фанатів християнською любов'ю та відмінним смаком на сукні. Різностороння особистість, впливова фігура на телебаченні і просто розкішна жінка, як виявилося, має скелети у шафі.

Родина відомої української телеведучої Оксани Марченко ніколи не ховалася від камер і вела публічний образ життя. Але скелети у шафі родини були тривалий час недоступними для громадськості. З’ясувалося, що Дівер Оксани Марченко був залишений на призвал долі, а Віктор Медведчук роками ігнорував рідного брата, який жив у злиднїх.

Чому Оксана Марченко залишила члена своєї родини у злиднях

Чому Оксана Марченко залишила члена своєї родини у злиднях

Декілька років тому журналісти програми ТСН з’ясували, що у Віктора Медведчука є старший рідний брат, якому він зобов’язаний майже усім, що має зараз. Виявляється, чоловік не просто близький родич, а замінив Віктору матір.

“Він вигодував і вивчив дітей і дав їм освіту. На його гроші діти були вивчені. Мати не працювала. Вітчим мого чоловіка теж був інвалід.<> Була одна людина – старший брат, який утримував усю родину”, – згадує вдова брата Медведчука.

Подейкують, що від Володимира Гулько Віктор відхрестився тоді, коли той отримав у спадок від матері сільську хату. Жінка спеціально написала заповіт на старшого сина, адже розуміла, що він є братом хлопців лише по материнській лінії і нічого не отримає від вітчима. З тих пір Медведчук і знати не хотів чоловіка, тримав його в офісі, коли той приходив навідати брата, ігнорував дзвінки і зробив усе, щоб відгородитися від нього.

“Медведчук подарував священикам 10 “мерседесів” чорних… І ще там було багато різного, що він допомагає і тому, і тому, і тому. А він [Володимир Гулько] сидить і плаче”, – зазначає дружина дівера Марченко.

Володимир Гулько пішов на той світ у 2004-му році, будучи бідною людиною, так і не побачивши рідного брата за стільки років. Увагу до нього не проявила і Оксана, яка не впускає можливості поговорити про християнську любов та прощення.

Схожі статті