Оля Полякова зі старшою донькою застрягли на Мальдівах і не можуть повернутися в Україну: “Маша ридає”

Популярна співачка Оля Полякова разом зі старшою донькою Марією, що знаходиться в очікуванні свого першого сольного концерту, застрягли на Мальдівських островах та не можуть вилетіти до України. Чому Маша, не припиняючи, ллє сльози, і коли зіркова родина повернеться додому, читайте у нашій статті.

Українська співачка Оля Полякова разом з донькою Марією, яка зараз активно розвиває власну творчу кар’єру, застрягли на Мальдівських островах. Про це співачка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у своїх інстасторіз.

Оля Полякова зі старшою донькою застрягли на Мальдівах

Оля Полякова зі старшою донькою застрягли на Мальдівах. Скріншоти особистої сторінки співачки

Родина мала вилетіти з курорту 15 листопада, але гідроплан зламався і зірка запізнилася на рейс. Зважаючи на незручності зі сторони, яка надає сервіс, Олі та Марії були надані апартаменти ще на добу, де вони перебуватимуть до завтра. І здавалося б це прекрасна новина, але донька артистки так не вважає.

Поки знаменитість радіє додатковому дню на островах, її спадкоємиця ридає і не може заспокоїтися. Справа в тому, що у Маші Полякової на носі сольний концерт, і до того ж перший у її житті. Дівчина плаче, а мама сміється з неї, адже знає, що вони встигнуть.

“Маша ридає, бо має концерт, але на концерт вона встигне, бо він 17-го, а цього дня ми будемо о 9:00 вдома. Заспокойся, все буде добре!” – звернулася до Марії Полякова.

Більш того, Суперблондинка сміється і зі своєї удачі, адже чотири години до цього вона загадала бажання повернутися до Мальдів, і точно не очікувала, що воно здійсниться настільки швидко. У мережі з незвичайної проблеми, з якою зіштовхнулася сім’я відверто радіють, адже не кожній людині доля посміхається настільки, щоб вона засмучувалася через безкоштовний день на елітному курорті.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.