Мокра Ольга Сумська засвітила округлі форми в купальнику на відпочинку: у 55 років і не на таке здатна

Відома українська акторка Ольга Сумська у свої 55 років може похвалитися розкішним зовнішнім виглядом, який захоплює тисячі прихильників. Цього разу зірка приголомшила мережу серією пляжних фото, на котрих позує в купальнику з акцентом на головні переваги фігури.

Легенда українського кіно і театру Ольга Сумська не перестає дивувати публіку неймовірною зовнішністю. Її називають еталоном жіночності та природної вроди. 55-річною артисткою захоплюється не одне покоління, а краса Ольги звела з розуму мільйони чоловіків. Не дарма Сумська є найвідомішою виконавицею ролі Роксолани – єдиної з усіх наложниць султана Сулеймана, яка його на собі оженила.

Складається враження, що роки над акторкою не владні. Вона доводить це сміливими фото у соціальних мережах, позуючи як без макіяжу, так і в купальнику.

Цього разу в Інстаграмі Ольги Сумської з’явилися літні кадри з відпочинку на морі. На одному зі знімків знаменитість постала зблизька в чорному купальнику, підкресливши свої пружні форми.

На іншій світлині артистка позувала у воді. Фотографом, скоріше за все, був чоловік Ольги Віталій Борисюк, оскільки ще на одній фотографії Сумська позувала разом з коханим все на тому ж пляжі.

Ольга Сумська в купальнику на пляжі разом з чоловіком Віталієм Борисюком
Ольга Сумська в купальнику на пляжі разом з чоловіком Віталієм Борисюко

До речі, їхня історія кохання почалася зі зради Ольги першому чоловіку Євгену Паперному з майбутнім. Почуття Борисюка були настільки сильними і пристрасними, що він не хотів відступати навіть попри те, що обраниця заміжня і має маленьку дочку. Зрештою, він свого досяг і Сумська пішла від Паперного до нього, забравши Тоню. Ольга не приховує – ні про що не шкодує, адже Віталій став чоловіком її мрії.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний

Що цікаво, пізніше суперники все ж таки змогли порозумітися. Паперний відпустив образу та запросив екс-дружину з Борисюком до співпраці, і вони цю пропозицію прийняли з великим задоволенням.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.