У серці нареченого Аліни Гросу Полянського є інша жінка: як виглядає головна конкурентка зірки? (ФОТО)

Протягом роках Аліна Гросу будує своє щастя разом з актором Романом Полянським, з яким вона познайомилася на зйомках власного кліпу. Зараз пара відверто обговорює з журналістами заручини та весілля, і навіть планує поповнення і їхній майбутній родині.

Як це часто буває, після першого шлюбу у актора Романа Полянського залишилася донечка. Дівчинку звати Марфа, і вона — головний скарб для свого батька. Дитина залишилася жити разом з матір’ю, але бачиться з татусем настільки часто, наскільки це можливо.

У серці нареченого Аліни Гросу Полянського є інша жінка

Не так давно Аліна Гросу та її обранець давали ексклюзивне інтерв’ю, у якому розповіли не тільки про майбутнє поповнення, але й обговорили стосунки співачки зі своєю майбутньою падчеркою.

Аліна Гросу купує будинок для Романа Полянського
У серці нареченого Аліни Гросу Полянського є інша жінка

Виявляється Аліна та Марфа вже давно знайомі, і навіть знаходять спільну мову. Артистка боїться обговорювати з журналістами чужу дитину, і натякнула представникам пресі, що боїться гніву її матері. Однак зазначила, що дівчинка дуже творча, з великим потенціалом.

У серці нареченого Аліни Гросу Полянського є інша жінка. Сімейна світлина Романа Полянського, на якій він разом з колишньою дружиною та донькою

Роман в свою чергу зізнався, що Марфа її ревнує до його нової обраниці. Дівчинка полюбляє втручатися у їхні розмови і перетягувати на себе усю увагу. Втім, дорослі ставляться до цієї проблеми з розумінням. Все ж таки у життя дитини увійшла нова жінка, яку кохає її батько.

Під час цієї розмови Аліна зізналася, що вони з обранцем задумуються про придбання заміського житла. Зіркова пара приглядається до маєтків. Втім, Аліна впевнена, що серйозніше до цього питання вони підійдуть лише після народження спільної дитини. Зараз вони проживають у квартирі співачки, у якій доречі пять кімнат, і всі вони з неймовірним ремонтом. Її артистці придбали батьки, коли вона була дитиною.

Схожі статті